Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry - vertex bot

Cringi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, ostatnio wróciłem do gry po dość długiej przerwie. Aktualnie mam wykupionego vertexa, który boci sobie na x-2 i tutaj mam do was pytanie. Posiadam golca + 4 irki i 4 kredytowe drony, wszystko lf3 + 2 osłonki + pet z zbieraniem na 2 poziomie. Wyciągam max 3k urki /h. I  teraz do sedna, czy jest to "dobry" wynik jak na takie konto? Czy dużo zmieniło się w grze przez okres ok. 1.5 roku? Macie jakieś lepsze ustawienie dla bota z takim kontem czy nie za bardzo? W co dalej inwestować po full irkach? Z góry dziękuję za pomoc. ;) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Cringi Odpal bota na jakiś czas na x-3 i zobacz ile się będą różniły zarobki. Nie pamiętam na jakim etapie u siebie przerzuciłem się z x-2 na x-3 a było warto, bo zarobki wzrosły prawie dwukrotnie. W co dalej po irisach? Dąż do starej fullki. Spróbuj wyrwać trochę osłon na aukcji chociaż na konfę ucieczkową żeby jednak nie spadać na pierwszy lepszy atak. Urka w zety i trzaskaj je w niedziele aż do full havo a klucze w złote skrzynki. Właściwie jak dla mnie zety są na tyle opłacalne że możesz je spokojnie dalej robić po havocach ze względu właśnie na klucze, których pójdzie masa na złożenie ostatnich dwóch dronów. W międzyczasie formacja szkoleniowa i ćma które są bardzo dobre i znacznie poprawią wyniki.

@michalp1011 x-2 aż do starej fullki. Z takim wyposażeniem niestety za często będziesz padał na dalszych mapach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...