Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kogo Oprucz Woja Na Bota?;P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar wbijac 6X 7X lvl i na allegro dziecka neo sprzedawac xD narazie na fb lece lecz mam zamiar wbijac jakeis h lvl chary i sie zastanawiam kogo wybrac mam skillhacka;] itp itd ;p

powiedzcie dla kogo jest dosc tanie eq,ma dobre skille itp narazie all moje postanie to wojo body lecz jakbym mial go wbijac na h lvl to ma drogie ksiegi i bede miec za duza waste z FB bo aura 3-4kk wiec thx xD

myslalem nad ninja dagger lecz nie wiem czy on dorby lub kogos innego ;p dawajcie swoje propozycje;p

zbyt duża sygna

Opublikowano

W sumie to kazda harą mozna tylko w przy jednej trzeba wiecej czasu i pieniedzy przy 2 mniej jak bys się uparł nawet szamanem dał byś rade ;]

Opublikowano

sura szaman ninja

profeske sam wybierz

O żesz kurwa, Amerykę odkryłeś. Pytania: Kogo oprócz woja na bota? Odpowiedź: sura, szaman, ninja. ŁAŁ

Polecam surę weapona

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Mental K0x i botem jak sie expi a jak silne na m5 na 30 lvl tu BO z expbotem bez problemu

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Opublikowano

Polecam ninże dadżer :)

Fajnie pociska botem. EQ bardzo tanie (tańsze niż dla sury). Na jak-to zostawisz se na 32 lvl taką ninje na 1-2 noce i masz już eq na dalsze lvle.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Się zgadzam z tymi co mówią że najlepsze są woje ponieważ:

-Mental:

Słabe eq a dobrze wytrzymuje może być nawet na 32 lvl jeżeli silne na M tygra+6 a 3ząb +4 żelek +5 bojowa +6 ;D

-Body:

Każdy tu wie że trzeba mieć bd zbroję tarczę hełm a mieczyk na luzie ;D

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Mental K0x i botem jak sie expi a jak silne na m5 na 30 lvl tu BO z expbotem bez problemu

ta mental kox :D (pzdr dawmar37) ja expilem na bo od 25 lv -.- na luzie rozwalalem ich bez silnago na M5

@Topic

polecam ci WP / Dragga

ale odradzam ci archera (z łukiem najgorzej expi ze wszystkich klas) BM też sobie potadzi ale wiecej kasy na nieb poty :D

Opublikowano

O żesz kurwa, Amerykę odkryłeś. Pytania: Kogo oprócz woja na bota? Odpowiedź: sura, szaman, ninja. ŁAŁ

Polecam surę weapona

nie kicaj tak i grzeczniej

IV liga IV liga ŁKS !!!!!

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...