Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HaxIU- Grafika na twój serwer!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!
Oferuje wam profesjonalne usługi graficzne (głównie związane z grą Metin2). Ikony graficzne, panele boczne oraz przyciski na serwerze, jak i również grafikę na stronę główną forum czy też jego prezentacje.

Oferuję dobre ceny oraz łatwy, jak i szybki kontakt.

Nie będę ukrywał, że to mój początek, jeśli chodzi o taką grafikę, ale myślę, że warto dać mi szansę.

Miałem już kilka zleceń, które wykonałem i kupujący był bardzo zadowolony.

Mam 20 lat grafiką zajmuję się około 3 lat głównie do swoich potrzeb takich jak sieć serwerów cs-csgo.

Zlecenia mam dla counter-strike i metina.

Do każdego zlecenia podchodzę bardzo profesjonalnie i wykorzystuję 100% swoich umiejętności. Poprzednie ogłoszenie okazało się wtopą, ale mam nadzieję, że dacie mi szansę :)

Film, który nagrałem podczas tworzenia prezentacji na serwer Remet**, na ten serwer również wykonałem kilka przycisków gry itd.

Film można znaleźć na moim fb, który jest na dole ;)

Grafika:
Będę uzupełniał ( nie będę wstawiał tutaj plików graficznych gry, które miałem przyjemność robić tylko takie już "duże grafiki")

Styl gotowy do kodowania

fffs.png

Evangelionpng.png

logoE.png

Z racji tego że próbowano mnie oszukać mam do sprzedania taki styl z podstronami do każdej kategorii logowania po więcej info zapraszam pw

prezkanasell.png

tło_logowania_hax.png

Niedługo pojawi się cały projekt z wyborem postaci i wyborem królestw

Kontakt:

Numer GG: 54977193

FB: www.facebook.com/HaxGrafika/ 

• Aive zablokował(a) ten temat
  • Aive odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Ale co tu jest ładnego lub godnego polecenia?
Rendery z neta prosto wklejone nawet nie wycieniowane.
Ja, jako że nie mam styczności z programem wykonam lepsze cieniowanie niż ty przez te 3 lata.

Opublikowano
Dnia 12.04.2019 o 17:54, bigbig napisał:

Ale co tu jest ładnego lub godnego polecenia?
Rendery z neta prosto wklejone nawet nie wycieniowane.
Ja, jako że nie mam styczności z programem wykonam lepsze cieniowanie niż ty przez te 3 lata.

Nie wiem czy wiesz ale tak to miało wyglądać bez zbędnego cieniowania to była grafika dla gościa, który tak sobie zażyczył. Widzisz grafikę i nie wiesz jaki był zamysł jej zrobienia i jak chciał kupujący żeby to wyglądało także nie krytykuj bez sensu. ;D 

A co do Renderów to nikt nie robi ich na własną rękę xd prawie wszystko co jest na prezentacjach i różnych typu grafikach jest z neta także nie osądzaj mnie że biorę coś z internetu jeżeli jest coś z czego mogę skorzystać to dlaczego mam tego nie robić. Praktycznie każdy element który zobaczysz u innych czy u mnie jest brany z internetu :) Pozdrawiam 

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...