Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BestSpeak.pl - stabilny | dla ciebie i ekipy

NEKOPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP: 51.68.135.109:9991

32 sloty

Dlaczego my.png

Ponieważ jesteśmy doświadczonym serwerem TS3

Administracja na odpowiednim poziomie da ci swobodę w rozmawianiu

Nasz serwer jest stale rozwijany ze względu na rozwijającą się liczbę użytkowników

Szukasz klanu, ekipy, znajomych ? Nasz serwer oferuje ci dołączenie do klanów w różnych grach!

Przydatne linki.png

Gametracker : https://www.gametracker.com/server_info/178.32.205.170:9991/

IP : 178.32.205.170:9991

O nas..png

BestSpeak.pl jest serwerem publicznym stworzonym dla użytkowników, ekip, klanów

Nasze serwery są stabilne dlatego nie przeszkodzi wam przerywanie czy wywalenie serwera w waszych rozmowach

Znajdziesz u nas dużo Grup specjalizujących się w różnych grach

Chcesz stworzyć własną ekipe? Zapraszamy do nas

Obecnie mamy 32 slotów dalsze rozwijanie slotów nie robi dla nas problemów

Rekrutacja.png

Rekrutacja jest otwarta więcej informacji na Serwerze TS3!

Zarząd.png

♦  Główny Zarząd  ♦

[Serwer Query] KotuPL

[Serwer Root] EagleOwl

♦  Administracja  ♦

[Head Admin] Reks        

[Serwer Admin] Gierszek                 

[Serwer Admin] EcK0!        

[Serwer Admin] ---             

Opublikowano

Super atmosfera, milutka administracja. Ogólnie co tu dużo mówić, ciągle wracam :D 

Przy okazji można poznać dużo ciekawych osób ^^

Opublikowano
  • Co ktoś miał na myśli tworząc nazwy "Serwer Admin"? To chyba raczej "Server Admin", nie wspomnę o "Serwer Root". A jeśli już to konsekwentnie - "Serwer Head Admin"/"Serwer HeadAdmin" a nie inaczej.
  • Cytat

BestSpeak

to nie żadne IP tylko nickname serwera. Mimo, że nie ma jakiegoś wielkiego błędu w tym bądź go nie ma w ogóle to ja jednak sam bym napisał "TheBestSpeak", tak mnie uczyli stopniowania.

• JTS3ServerMod - nie mam większych zastrzeżeń, ale to chyba ma być [The] BestSpeak?

• 40 slotów tylko, serwery publiczne lepiej działają gdy masz własną bazę danych, własną licencję i sam tym zarządzasz.

Powodzenia w rozwoju.

Opublikowano
8 godzin temu, Krzysiekn napisał:
  • Co ktoś miał na myśli tworząc nazwy "Serwer Admin"? To chyba raczej "Server Admin", nie wspomnę o "Serwer Root". A jeśli już to konsekwentnie - "Serwer Head Admin"/"Serwer HeadAdmin" a nie inaczej.
  • to nie żadne IP tylko nickname serwera. Mimo, że nie ma jakiegoś wielkiego błędu w tym bądź go nie ma w ogóle to ja jednak sam bym napisał "TheBestSpeak", tak mnie uczyli stopniowania.

• JTS3ServerMod - nie mam większych zastrzeżeń, ale to chyba ma być [The] BestSpeak?

• 40 slotów tylko, serwery publiczne lepiej działają gdy masz własną bazę danych, własną licencję i sam tym zarządzasz.

Powodzenia w rozwoju.

• Co do nazw rang jakoś wole przez w a nie v zresztą to nic nie zmienia.
  • Co do nazwy serwera myślę że to też nie jest jakieś kujące dla wzroku.
  • A co do reszty to tak już planuje przenieść się na np VPS i od razu z lepszym botem tu myślałem nad XBOT.

I cała administracja dziękuje za pozdrowienia

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Opinie osób które mają napisane po jednym poście na forum jakoś mnie nie przekonują a wręcz przeciwnie. Prawdopodobnie są to opinie kolegów. 

Co do serwera, samego wyglądu jakoś przyczepić się nie mogę po za kilkoma szczegółami. 
6hHXFrn.png
Fajnie by było gdyby spacery główne w strefie grup były takie same, łatwiej  byłoby zauważyć gdzie jest koniec i początek drugiej.

kMBnZD3.png
Coś tu chyba jest nie tak napisane XD Raczej powinno być "Uwaga, każda ranga przedstawiona poniżej jest w pełni podwładna pod Serwer Query oraz Serwer Root.  ..."

aPdZ7b2.png

Emm ta ranga jak dla mnie powinna zniknąć.

c0srUiC.png
Nie macie 40 slotów a 32. :)  (Psss... Post można edytować... :D)
Sam autoPoke na dzisiejsze standardy to troszkę za mało :/
Na koniec jedno pytanie.
hDG618b.png

Czy u was Zaufany, Zaufany- oraz Friend są w administracji czy raczej są to rangi specjalne?

sygnatura.png

Opublikowano
Dnia 26.07.2019 o 12:31, Wonoace napisał:

Opinie osób które mają napisane po jednym poście na forum jakoś mnie nie przekonują a wręcz przeciwnie. Prawdopodobnie są to opinie kolegów. 

Co do serwera, samego wyglądu jakoś przyczepić się nie mogę po za kilkoma szczegółami. 
6hHXFrn.png
Fajnie by było gdyby spacery główne w strefie grup były takie same, łatwiej  byłoby zauważyć gdzie jest koniec i początek drugiej.

kMBnZD3.png
Coś tu chyba jest nie tak napisane XD Raczej powinno być "Uwaga, każda ranga przedstawiona poniżej jest w pełni podwładna pod Serwer Query oraz Serwer Root.  ..."

aPdZ7b2.png

Emm ta ranga jak dla mnie powinna zniknąć.

c0srUiC.png
Nie macie 40 slotów a 32. ? (Psss... Post można edytować... :D)
Sam autoPoke na dzisiejsze standardy to troszkę za mało ?
Na koniec jedno pytanie.
hDG618b.png

Czy u was Zaufany, Zaufany- oraz Friend są w administracji czy raczej są to rangi specjalne?

Nad pierwszym coś pomyśle

Drugie to w sumie racja

jeśli chodzi o sloty to ostatnio zmieniłem i zapomniałem edytować

a jeśli chodzi o autopoke to vps został zakupiony za niedługo będą 2 boty muzyczne i XBot więc będzie zautomatyzowane

3 i  6 zostawie bez komentarza 

a jeśli chodzi o opinie to są to opinie od osób z twojego ss i paru innych te osoby nie są moimi "kolegami"

Cała administracja BestSpeak dziękuje za kreatywną opinie!

• Aive zmienił(a) tytuł na BestSpeak.pl - stabilny | dla ciebie i ekipy
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...