Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z hostingiem - Minehost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zakupiłem serwer na hostingu MineHost.PL. Gdy wchodzę na stronę wszystko jest ok, ale jak juz wchodze w zarządzanie serwerem strona laduje sie 3 minuty, po czym wyswietla się błąd 502 Bad Gateway. Czy mógłby mi ktoś doradzić jak to naprawić?

xxx.png

Opublikowano
7 minut temu, sk8erace1 napisał:

Spróbuj wyczyścić ciasteczka. Jeżeli to nie pomoże, to napisz do supportu.

Napisałem do supportu, wyczyszczenie ciasteczek nie pomogło. Ale dziękuje za odpowiedź.

Opublikowano

Kurcze, wirus raczej nie. ponieważ wszystkie inne strony działają poprawnie. Zobaczę co odpiszę support.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Problem z hostingiem - Minehost
Opublikowano
5 godzin temu, sk8erace1 napisał:

Poszukałem odpowiedzi na innych forach i znalazłem odpowiedź. Firma minehost musi mieć przeciążone serwery lub jakiś wirus wkradł Ci się do przeglądarki.

Skąd takie informacje? Nie posiadamy przeciążonych serwerów.

5 godzin temu, VERF napisał:

Kurcze, wirus raczej nie. ponieważ wszystkie inne strony działają poprawnie. Zobaczę co odpiszę support.

Działa Panu już wszystko poprawnie?

Opublikowano
2 minuty temu, NopeKs napisał:

Poczekaj pare godzin i sprobuj znowu, czasami sie tak zdarza

U nich to już jest codzienność, co chwilę nie można się dostać na stronę przez te błędy.

Opublikowano
24 minuty temu, Proxor500 napisał:

U nich to już jest codzienność, co chwilę nie można się dostać na stronę przez te błędy.

Problem ze stroną aktualnie został rozwiązany. Proszę skontaktować się z nami na LiveChat a udzielimy Panu pewnych informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...