Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z siecią LAN w Minecraft

Haternex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z MC.

Na wszystkich wersjach Minecrafta gdzie znajduję się opcja "Udostępnij świat w Sieci LAN" dzieje się dziwna rzecz.

Chcę pograć z kumplem, mówię mu że otworze świat w sieci LAN, a tutaj klikam w LAN i pokazuję się czerwony ekran z napisem "FATAL ERROR MINECRAFT HAS BEEN TERMINATED!" Serio! Kiedy to się pokazuję to blokuję mi to kompa! Nie mogę ruszać myszką ani strzałkami, kombinacja CTRL + ALT + DELETE też nie działa.

Jedynie pomaga reset komputera. Na komputerze mam specjalny przycisk "RESTART COMPUTER". Jest to coś innego niż zwykłe zamknięcie systemu bo komp zamyka się natychmiast i zamyka wszystkie programy których nawet nie wyłaczycie, czyli na przykład wirusy. Najlepsze jest to że programy zamknięte za pomocą tego przycisku nie włączają się ponownie i kasują priorytet "WŁĄCZANIE PRZY STARCIE SYSTEMU".

A tak do rzeczy.... wie ktoś jak to naprawić? Proszę od odp.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak chcesz pograć z kolegą za darmo, to zrób serwer na aternosie lub serverpro. Większa część twojego posta to chwalenie się wspaniałym guzikiem restart

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...