Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwania administracji do projektu

Krzysiekn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jasne.png

Cześć.

Szukam administracji do mojego projektu (serwer TeamSpeak).

Co mogę zaoferować?

• domena iJust.Pro, która jest opłacona do czerwca 2020 roku
  • licencja AAL 256 slotowa, planowane jest rozszerzenie do 512 slotów (najpóźniej - początek wakacji)
  • automatyzacja serwera
  • stabilne maszyny, planowane jest za 2-3 miesiące własne centrum danych dla botów query oraz botów muzycznych (sam serwer stoi i będzie stał w Hosteam)
  • pełnoletnia administracja (dwóch właścicieli i jeden administrator)
  • możliwość awansu

Czego oczekuję?

• minimum 16 lat
  • znajomość polszczyzny i angielszczyzny (inne języki obce mile widziane)
  • kultura osobista
  • doświadczenie w tego typu projektach
  • minimum dwie godziny czasu dziennie (tak byś słyszał, że ktoś wbił na Centrum Pomocy i czeka na Ciebie)
  • pomoc w promocji serwera, zapraszaniu nowych osób
  • znajomość PHP
  • znajomość aplikacji TeamSpeak w 100%
  • znajomość TS3AudioBot ( https://github.com/Splamy/TS3AudioBot )

Pomoc w promocji serwera jest prawdopodobnie najważniejszym podpunktem z racji, że serwer iJust.Pro ma teraz mniej osób niż kiedyś a chcielibyśmy przywrócić mu dawną świetność.

Nie wymagam żadnych składek, możesz złożyć się w ramach dobrowolnej zrzutki co rok (i tak pokrywam większość z własnej kieszeni, nie robi mi to problemu).

Najlepiej żebyś była/był z Krakowa (chociaż nie wymagane) bo jeśli jesteś pełnoletnia/pełnoletni to będziemy mogli wyskoczyć na piwo by omówić sprawy związane z serwerem.

Pozdrawiam serdecznie, zapraszam do kontaktu. Nie ma ograniczonego miejsca, mogę przyjąć nawet 20 wartościowych osób.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...