Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia Auto 10+ nie działa

kokochannel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż ok. miesiąc temu dostałem tibie auto, wszystko ładnie działało na masterii: pushmax, antipush, mw keeper, pograłem troche na 8.6 na tibii auto to wszystko działa do dzisiaj, dzisiaj chciałem trochę sie pobawić, ale na 10+ tibia auto się tylko odpala, ale nic nie czyta, czyli na defaulcie nie ma tego co musi być, czyli Tibia Auto: NICK PUSHOWANEJ OSOBY, albo Tibia Auto(x, y, z) kordy na mw keeper. Po prostu nie działa. Uninstall, odpalanie jako admin, zgodność z service packiem próbowałem i tylko się odpala, ale nie działa. Słyszałem, że trzeba tibiaautoinject wrzucić i xercesy do folderu z tibią, zrobiłem to, to naprawiło się to, że mi debugowało, a teraz nie debuguje, wszystko się włączyło, ale no jak piszę skrypty nie działają, sprawdzałem nawet czy healing działa z bota to też nie. Jedyne co z bota działa to zmniejszanie fps do 5. Próbowałem na wielu otsach tj. masteria, ezodus, jakieś brazylijskie i na żadnym nie działa. Z góry dziękuję za pomoc.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...