Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję osób do stworzenia hostingu mc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Proszę nie oceniajcie mnie po nicku. Sam nie wiem czemu tutaj założyłem konto. Byłem wtedy dzieciakiem. Mam nadzieje że zrozumiecie... Anyway - dziś z jakiegoś powodu postanowiłem poprzeglądać opinie na temat hostingu "enderchest", gdyż dziś postanowiłem zakupić tam mały serwer na spawn [bo będę potrzebował bungee]. Jak przeczytałem opinie użytkowników od razu mi się nie dobrze zrobiło i dosłownie przed chwilą napisałem do BOK o prośbę usunięcia mojego konta i przywrócenia moich cenny 50 groszy do portfela. Po tym zaczęło mnie korcić aby stworzyć własny ala hosting "MC+". Mam dużą wiedze informatyczną więc może coś będzie, a może nie. Wasza decyzja. Wracając do tematu. Założenia serwera były by proste: -mały hosting dla osób które chciałyby spróbować swoich sił w tworzeniu serwerów

-90% usług za darmo [wyjątki to dla mocniejszej maszyny itd.]

-bez reklam

-darmowa strona zaprogramowana przez naszych developerów

-luźny support, nie musisz rozmawiać językiem biznes man'a

-przeciętnie dla 10 osób

jestem zupełnie zielony w kwestii zakładania takich serwisów, więc może wy coś doradzicie? Dla mnie pomysł bomba, tylko nie wiem jaką maszyny wybrać itd.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Poszukuję osób do stworzenia hostingu mc
Opublikowano

Spróbuj napisać temat w forumowej kategorii informatycznej. Podejrzewam, że jest tam więcej doświadczonych osób. Tutaj też oczywiście możesz znaleźć pomoc, lecz tam jest większe prawdopodobieństwo.

Opublikowano

@sk8erace1 Dzięki za podpowiedź! a i nie pytaj czemu to coś jest na dole :P

1 minutę temu, sk8erace1 napisał:

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Temat po miesiącu nieaktywności zostaje przeniesiony do archiwum. 

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...