Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

b3tish

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[ZAMKNIETY]Witam, przychodzę z problemem, gdyż grając w GTA V przy i5-4460 , gtx1060 6gb 8GB gddr5 i 8gb ddr mam ledwo co 40 fps, Nie wiem co jest przyczyną, przy niskich ustawieniach może jest z 50, proszę o pomoc

Pozdrawiam

PS.  jesli chodzi o temperature karty to około 44C i 53 % VRAM usage, procesor okolo 60/70%, a karta od 2-8%

Opublikowano

Raz od kolegów z którymi gram w GTA usłyszałem że kiedy ma się mocniejsza kartę graficzną od procesora to powinno się zwiększyć ustawienia graficzne tak aby to całe obciążenie przeszło z procesora na kartę graficzną.

Zwiększ ustawienia graficzne.
Dzisiaj spróbuję zainstalować GTA V spowrotem i zobaczyć jak u mnie z fpsami bo mój komputer o wiele się nie różni od twojego.

Z tego co pamiętam to większość miałem na wysokich a około 60 fpsów wyciągałem. Oczywiście nie w każdej części miasta, bo w niektórych to 1080 spada poniżej 60 fpsów.

Opublikowano
20 minut temu, Schrimer napisał:

Raz od kolegów z którymi gram w GTA usłyszałem że kiedy ma się mocniejsza kartę graficzną od procesora to powinno się zwiększyć ustawienia graficzne tak aby to całe obciążenie przeszło z procesora na kartę graficzną.

Zwiększ ustawienia graficzne.
Dzisiaj spróbuję zainstalować GTA V spowrotem i zobaczyć jak u mnie z fpsami bo mój komputer o wiele się nie różni od twojego.

Z tego co pamiętam to większość miałem na wysokich a około 60 fpsów wyciągałem. Oczywiście nie w każdej części miasta, bo w niektórych to 1080 spada poniżej 60 fpsów.

Niestety to nic nie zmienia ;/

19 minut temu, Ajgorxdd napisał:

Spróbuj usnąć cienie.

To nic nie zmienia

• Aive zmienił(a) tytuł na Mało fps w grze
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...