Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do tworzenia serwera Minecraft

k0go

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajne! 

Czekam aż bardziej tą aplikacje rozwiniesz etc

Przyda się początkującym albo tym co są zieloni i chcą pograć ze znajomym.

Opublikowano
7 minut temu, Matis55 napisał:

Fajne! 

Czekam aż bardziej tą aplikacje rozwiniesz etc

Przyda się początkującym albo tym co są zieloni i chcą pograć ze znajomym.

Dzięki, w przyszłości chce uzupełnić program tak, aby całą konfigurację można było dokonać z jego poziomu oraz możliwość wykupienia usługi premium która automatycznie będzie hostowała serwer publicznie

Opublikowano
58 minut temu, k0go napisał:

Dzięki, w przyszłości chce uzupełnić program tak, aby całą konfigurację można było dokonać z jego poziomu oraz możliwość wykupienia usługi premium która automatycznie będzie hostowała serwer publicznie

I super może bardzo ułatwić konfigurowanie serwera! 

Trzymam kciuki za projekt

Opublikowano

Super, widziałem już coś podobnego ale tego już nie ma bo to było dawno. Trochę mam zastrzeżenia co do wyglądu - wygląda jak dla mnie strasznie, musisz to poprawić bo aż w oczy boli ;c

Opublikowano

Ta aplikacja jest zbędna, bo co to za problem pobranie pliku JAR i uruchomienie przez Jave :o

Tzn. rozumiem, jakby jakaś upośledzona osoba chciała zrobić serwer... Okej, ale na internecie jest mnóstwo gotowych paczek. (Konfigurowanie server.properties zajmuje od kilku sekund do może.. 1m?)

Wygląd: 4/10 (Widziałem gorsze rzeczy)

Opublikowano

Moim zdaniem aplikacja nie jest zbyt potrzebna bo tak jak napisał Vosly nade mną, stworzenie serwera to nie jest jakiś wielki wyczyn zwłaszcza kiedy jest mnóstwo poradników.

Ale za same ćwiczonka, chęć i ogólnie za cały projekt - Bardzo fajnie że próbujesz się czegoś nauczyć i podoba mi się to. Życzę powodzenia w dalszym toku nauki.

Ale jak chcesz żeby ten projekt istniał to wygląd musisz zmienić. Wygląda to jak jakiś scammerski program który miałby mi jakiegoś trojana zainstalować albo coś gorszego.

Opublikowano
14 godzin temu, AlexsanderARG napisał:

Super, widziałem już coś podobnego ale tego już nie ma bo to było dawno. Trochę mam zastrzeżenia co do wyglądu - wygląda jak dla mnie strasznie, musisz to poprawić bo aż w oczy boli ;c

Jasne, grafik już opłacony czekam tylko za propozycjami od niego :D

13 godzin temu, Vosly napisał:

Ta aplikacja jest zbędna, bo co to za problem pobranie pliku JAR i uruchomienie przez Jave :o

Tzn. rozumiem, jakby jakaś upośledzona osoba chciała zrobić serwer... Okej, ale na internecie jest mnóstwo gotowych paczek. (Konfigurowanie server.properties zajmuje od kilku sekund do może.. 1m?)

Wygląd: 4/10 (Widziałem gorsze rzeczy)

Pisałem wyżej, aplikacja wersja beta. To jest tak jakby projekt służący nauce, dopiero późniejsze wersje aplikacji będą miały sensowne zastosowanie

2 godziny temu, Schrimer napisał:

Moim zdaniem aplikacja nie jest zbyt potrzebna bo tak jak napisał Vosly nade mną, stworzenie serwera to nie jest jakiś wielki wyczyn zwłaszcza kiedy jest mnóstwo poradników.

Ale za same ćwiczonka, chęć i ogólnie za cały projekt - Bardzo fajnie że próbujesz się czegoś nauczyć i podoba mi się to. Życzę powodzenia w dalszym toku nauki.

Ale jak chcesz żeby ten projekt istniał to wygląd musisz zmienić. Wygląda to jak jakiś scammerski program który miałby mi jakiegoś trojana zainstalować albo coś gorszego.

Dzięki, tak wiem że wygląda to okropnie hehe :1_grinning:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...