Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Soczewki kontaktowe

xVarmond

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Znalazłem na internecie taką firmę jak Coopervision. Kliknąłem znajdź specjalistę i go znalazłem. Można to zrozumieć na dwojako. 1 że specjalista tej firmy znajduje się właśnie tu gdzie mi pokazuje, lub w tym miejscu gdzie mi pokazuje znajdują się produkty (soczewki kontaktowe ) tej firmy. Myślałem, że to jest taki specjalista, że jak się przychodzi do niego to nie po okulary tylko po soczewki. Wszystko związane z soczewkami. Na stronie internetowej piszą że są liderem w produkcji soczewek. Wiec nie wiem czy jak idę do nich ( najbliższego specjalisty, który pokazał mi się na ich stronie) to jest to optyk od soczewek, w sensie że idziesz i każdy wie że przychodzisz po soczewki a nie okulary, czy chodzi o najbliższy punkt sprzedaży soczewek tej firmy? Pomóżcie 

Opublikowano

Na 99% jest to optyk i w tym miejscu mają akurat produkty tej firmy, ale nie tylko je. Najlepiej to idź najpierw do okulisty niech Ci zbada wzrok i powie co konkretnie powinieneś nosić. Jak już się dowiesz to wtedy pójdź do tego optyka po soczewki. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano
3 godziny temu, 9Jarek9 napisał:

Na 99% jest to optyk i w tym miejscu mają akurat produkty tej firmy, ale nie tylko je. Najlepiej to idź najpierw do okulisty niech Ci zbada wzrok i powie co konkretnie powinieneś nosić. Jak już się dowiesz to wtedy pójdź do tego optyka po soczewki. 

Czyli on raczej nie zbada mi wzroku ani doboru soczewek tylko to jest sprzedawca produktów czyli soczewek. Przychodzę do niego mowie jakie mi są potrzebne i tyle ?

Opublikowano

Trzy tematy są kompletnie niepotrzebne, dodatkowe pytania w celu rozwiania wątpliwości możesz zadać w tym pierwszym wątku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...