Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] Disco Zbroja | Głowy po zabiciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedstawiam wam mój plugin na Disco Zbroje oraz głowy które wypadają po zabójstwie gracza, zalega mi trochę na dysku projekt z tego co pamiętam coś tam było nie dokończone więc jeśli ktoś chcę to mogę dokończyć i wrzucić że tak powiem "Pełną wersje"

Disco Zbroje włącza się pod komendą /disco

Disco Zbroja

Wersja 1.13

DL:

Skan:

Głowy po śmierci

Wersja 1.13

DL:

Skan:

Opublikowano

Może te pluginy nie są bardzo użyteczne, ale na pewno komuś się przydadzą. Super, że są na wersje 1.13

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano
27 minut temu, Aides napisał:

Zbroja która jest nałożona przed wpisaniem /disco znika czy dalej jest na postaci i daje taką samą ochronkę? :D

Zbroja nie znika, po wyłączeniu nadal będziemy mieć tą zbroje co przed włączeniem.

Nie daje ochrony takiej samej co podstawowa.

Opublikowano
8 minut temu, sk8erace1 napisał:

Super plugin. Przetestowałem go na localhoście i nie mam do niego zarzutów. Wielkim plusem jest to, że jest on na najnowszą wersję. Łap plusa na zachętę.

Dzięki wielkie ! :D 

Opublikowano

Mogłeś to poprzez pakiety zrobić, bo co jak gracz będzie miał zbroje diamentową 4/3, włączy disco i będzie chciał walczyć? Wtedy pod uwagę będzie brana zbroja skórzana zamiast jego domyślniej, czyli diamentowej.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Co jak gracz bedzie offline, a bedzie mial disco? Stawiam, że rzuca nullami,lub trzyma niepotrzebny obiekt

Ogolnie to wszystko w jednej klasie wyglada slabo, raz finalne i prywatne, raz static chociaz niepotrzebne. w sumie moglbys dodac tez wiecej opcji i jakos to zoptymalizowac (nie wspomne juz o @up) ale na roznych wersjach te pakiety sie mieszaja (sam ostatnio disco robilem to na 1.8 jest jakos pomieszane, dla innych slot 1 to reka (na tobie) a dla ciebie glowa, no i ogolnie z pakietami wiecej roboty)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...