Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XYZBot.EU - Darmowy bot do Margonem Mini

Gość Nerfinekk

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Nerfinekk
Opublikowano

XYZBot.EU - Bot do Margonem Mini

Funkcje bota:
- automatyczne leczenie postaci,
- zakładanie strzał w przypadku gdy zacznie ich brakować,
- używanie worków ze złotem, gdy lootają takie z expowiska,
- loguje się co losowy odstęp czasu i zużywa całą staminę na wybranym expowisku,
- możesz uruchomić na nielimitowanej ilości postaci, jednakże istnieje limit maksymalnie 1 postać na 1 świat,
- bot działa w tle na serwerze, dzięki czemu możesz wyłączyć komputer, a bot nadal będzie expić!

Bot jest w pełni darmowy.

Dodam, że nie jestem już właścicielem serwera z botem, oraz samego bota i nie odpowiadam za niego. Został sprzedany, oraz nowy właściciel prosił, abym udostępnił posta tutaj na forum.

Nie odpowiadam również za otrzymane bany, jest to jednak bot i wiadomo jak to jest

Link: https://XYZBot.EU/

Gość Nerfinekk
Opublikowano
4 minuty temu, Orzechowy Potwór napisał:

Jak się zarejestrować?

Logujesz się na konto z gry.

Opublikowano

Polecam tego bocika jest niewykrywalny :p

Gość Nerfinekk
Opublikowano
3 godziny temu, cauite napisał:

Czuć keyloggera

Na jakiej podstawie tak twierdzisz?

Gość Nerfinekk
Opublikowano
19 minut temu, pobieracznik napisał:

logujac się na tym oni przechwytują wasz login i haslo do konta 

Nie jestem już właścicielem bota, ale taka sytuacja nie miała miejsca. Bot w pełni działa i nie jest żadnym oszustwem, ale widać, że konkurencja za wszelką cenę próbuje na siłę zepsuć nam reputację.

Opublikowano
22 minuty temu, pobieracznik napisał:

logujac się na tym oni przechwytują wasz login i haslo do konta 

Konkurencja się wkur***a że jest bocik na mobilną da darmo widzę :)

Bocik świetne,polacam wbił mi od 215 - 219 w kilka dni + 40m na plus.

Opublikowano

To było do przewidzenia. Co innego aplikacja na komputer osobisty, a co innego urzymanie serwera. Gratuluję, pewnie uczysz się na technika reklamy :) (nie znaleziono załącznika sarkazm.xdd)

Mam nadzieję, że kupno bota będzie oznaczało możliwość grania na nielimitowanej ilości kont (nie postaci).

Freedom is what we do with what is done to us. Jean-Paul Sartre

TheFastest.png

Gość Nerfinekk
Opublikowano
1 godzinę temu, PLCezaryPL napisał:

To było do przewidzenia. Co innego aplikacja na komputer osobisty, a co innego urzymanie serwera. Gratuluję, pewnie uczysz się na technika reklamy :) (nie znaleziono załącznika sarkazm.xdd)

Mam nadzieję, że kupno bota będzie oznaczało możliwość grania na nielimitowanej ilości kont (nie postaci).

Narazie bot jest darmowy, i będzie darmowy. Ankieta na stronie głównej nie ma znaczenia, a co do ilości kont to zależy ile bot by kosztował (narazie jest DARMOWY, ale jakby miał kosztować przykładowo 10 zł / miesiąc to napewno nie byłoby to na nielimitowaną ilość kont, pozatym nie chciałbym dopuszczać do sytuacji, gdy za bota będzie płacić 1 osoba, a korzystać ich będzie 20 bo każdy poda sobie klucz). Co do serwera to teraz, gdy jest odpalone jakieś 50 botów to obciążenie procesora wynosi 3% (bardzo dobra optymalizacja), a wykorzystanie łącza prawie zerowe :) więc jakbym miał utrzymywać bota za darmo to kwestia 5 złotych miesięcznie na vpsa.

Wyjaśnienia do administracji: Bot jest DARMOWY (w pełni) tylko na stronie jest po prostu ankieta, ile użytkownik chciałby płacić, gdyby bot był płatny, więc uprzejmie proszę o nie usuwanie tematu, ponieważ bot jest w pełni DARMOWY.

Gość Nerfinekk
Opublikowano
14 godzin temu, Xioner napisał:

Czyli będzie darmowy na 100% ? Czy tak jak na stronce - max 2 tygodnie ?

Zobaczymy :) teraz jest darmowy

Opublikowano

Raz miałem konto i ukradł mi ktoś,i poszedłem do biedronki kupić sobię monsterka i dupnać,po czym pojechałem do lidla po 2 i też sobię dupnołem ale ogolnie było spoko tylko ukradli mi konto.

A co do bota to spoko.

Gość Nerfinekk
Opublikowano
22 godziny temu, marian42 napisał:

Raz miałem konto i ukradł mi ktoś,i poszedłem do biedronki kupić sobię monsterka i dupnać,po czym pojechałem do lidla po 2 i też sobię dupnołem ale ogolnie było spoko tylko ukradli mi konto.

A co do bota to spoko.

Nikt korzystający z bota nie został okradziony.

Opublikowano
Dnia 09/03/2019 o 16:00, Nerfinekk napisał:

Narazie bot jest darmowy, i będzie darmowy. Ankieta na stronie głównej nie ma znaczenia, a co do ilości kont to zależy ile bot by kosztował (narazie jest DARMOWY, ale jakby miał kosztować przykładowo 10 zł / miesiąc to napewno nie byłoby to na nielimitowaną ilość kont, pozatym nie chciałbym dopuszczać do sytuacji, gdy za bota będzie płacić 1 osoba, a korzystać ich będzie 20 bo każdy poda sobie klucz). Co do serwera to teraz, gdy jest odpalone jakieś 50 botów to obciążenie procesora wynosi 3% (bardzo dobra optymalizacja), a wykorzystanie łącza prawie zerowe :) więc jakbym miał utrzymywać bota za darmo to kwestia 5 złotych miesięcznie na vpsa.

Wyjaśnienia do administracji: Bot jest DARMOWY (w pełni) tylko na stronie jest po prostu ankieta, ile użytkownik chciałby płacić, gdyby bot był płatny, więc uprzejmie proszę o nie usuwanie tematu, ponieważ bot jest w pełni DARMOWY.

A jak rozwiązujesz kwestię wielu połączeń z jednego IP? Każdy użytkownik może podać swoje proxy, czy jak to wygląda?

Gość Nerfinekk
Opublikowano
14 godzin temu, sandking91 napisał:

A jak rozwiązujesz kwestię wielu połączeń z jednego IP? Każdy użytkownik może podać swoje proxy, czy jak to wygląda?

Posiadamy dość dużą bazę proxy, każdy użytkownik otrzymuje swoje indywidualne :)

Gość Nerfinekk
Opublikowano
19 godzin temu, kakami napisał:

Co zrobić żeby się zalogować w apce by np. kupić potki skoro nonstop teraz wywala bo automatycznie loguje się bot?

Bot się nie loguje non stop :) gdy zalogujesz się ręcznie na konto, bot zostaje automatycznie wylogowany.

23 godziny temu, ReapeR14a napisał:

bot przechodzi kontrolę w apce? np. 'zwróć rękawice'?

Tak.

Gość Nerfinekk
Opublikowano
4 godziny temu, Hulala napisał:

Ciekawą opcją była by też możliwość ustawienia Xyzbota na elity.

Być może kiedyś zostanie wprowadzona :)

Proszę o zamknięcie tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...