Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft: Gothic

ArcinPL99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich!
Ostatnio przyszła mi do głowy pewna idea. Otóż był to pomysł stworzenia serialu na temat Gothica w grze Minecraft. Przesiedziałem sporo ostatnimi czasy nad pierwszym odcinkiem i chciałbym, abyście ocenili go i dali mi jakieś wskazówki odnośnie poprawy czegoś bądź dalszej historii (jak wiecie w Gothicu 2 można dołączyć do magów, paladynów lub najemników). Czekam na wasze opinie! Z góry dziękuję!

P.S tak wiem , że możecie przyczepić się trochę o jakość, ale postaram się to poprawić w najbliższym czasie.

Link:

Opublikowano

Fajnie by było jakby każda postać posiadała podobną skórkę do postaci z Gothica np. Cavalorn.

Pomysł ciekawy :D 

#Edit1

Popraw ruch kamery w niektórych ujęciach żeby był bardziej płynny i przyjazny dla oka.

Fajnie by było jakbyś znalazł jakiegoś grafika albo sam robił np. gdy zaczyna się jakiś rozdział mógłbyś zrobić taką Minecraftową wersję tego ;)

Jakieś animacje mógłbyś dodać podczas zabijania kogoś np . "Doświadczenie + 100" pixelową czcionką etc.

#Edit2

Fajnie by wyglądało z jakimiś shaderkami ;)

Opublikowano

Jak już sam wspomniałeś, to musisz polepszyć jakość wideo. Również mógłbyś spróbować wypowiadać płynniej zdania i używać większego zakresu słów (oczywiście ten nie jest zły lecz dobrze by było gdybyś dopracował tego rodzaju szczegóły). Jeżeli chodzi o inne rzeczy, to pan wyżej napisał co powinieneś poprawić, więc nie będę tego powtarzał.

Życzę powodzenia, będę Cię oglądał na bieżąco.

Opublikowano

Tak jak wyżej, by sie skiny przydały, ale super jest, kocham Gothica <3 

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano
Dnia 6.03.2019 o 17:58, dawidex335 napisał:

Tak jak wyżej, by sie skiny przydały, ale super jest, kocham Gothica <3 

A któż go nie kocha?

Projekt nawet fajny, znajdź osoby chętne do pomocy i trafi się fajny serial.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powodzenia ^^

"Moja pasja to... moje życie to, to tworzywo co wnika w tętnice, tym oddycham i stawiam krzyżyki wróżbitom co wczesne wróżyli mi znicze"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...