Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poke Problem

22Y4rzug

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Zjawiam się tutaj z małym zapytaniem, może któryś z was będzie mi wstanie pomóc.  Poszukuje kogoś który umiałby zrobić jakieś obejście dla ElfBota 8.54 do Pokemononline.pl.

Próbowałem już mnóstwo sposobów i żaden nie wypalił, podmieniałem pliki, injectowałem dll przez Process Hacker, Cheat Engine, za każdym razem gdy pojawia się okienko z wyborem "skórki/ wyglądu" Bota po wyborze wywala mi pokemony. Szukałem na różnych forach ale nic z tego ;c nie wiem co może być przyczyną tego ;/ Z góry Dziękuję za pomoc, a osoba która będzie wstanie rozwiązać mój problem będę wstanie wynagrodzić .

Pozdrawiam, i trzymam kciuki że coś się znajdzie :)

Opublikowano
Dnia 4.03.2019 o 06:56, 22Y4rzug napisał:

Witam. 

Zjawiam się tutaj z małym zapytaniem, może któryś z was będzie mi wstanie pomóc.  Poszukuje kogoś który umiałby zrobić jakieś obejście dla ElfBota 8.54 do Pokemononline.pl.

Próbowałem już mnóstwo sposobów i żaden nie wypalił, podmieniałem pliki, injectowałem dll przez Process Hacker, Cheat Engine, za każdym razem gdy pojawia się okienko z wyborem "skórki/ wyglądu" Bota po wyborze wywala mi pokemony. Szukałem na różnych forach ale nic z tego ;c nie wiem co może być przyczyną tego ;/ Z góry Dziękuję za pomoc, a osoba która będzie wstanie rozwiązać mój problem będę wstanie wynagrodzić .

Pozdrawiam, i trzymam kciuki że coś się znajdzie :)

Bezproblemowo, jest obejście na pokemononline :) zapraszam na pw

• 1 rok później...
Opublikowano

@refresh

# REFRESH

PS. Jeśli można prosić to prosiłbym o usuniecie przed ostatniej odpowiedzi swojej, gdyż źle cos zrobiłem.    z Góry Dziekuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...