Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem / programistą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

* Wymagam

- Pomysłu

- Przedstawienia jak to ma wyglądać

- wiek 18+ (do podpisania umowy)

- Kultury

* Gwarantuję

- Pracy na określony termin który postaram się wyznaczyć w zależności od wymogów

- Kulturę, szybki kontakt

- profesjonalizm

- możliwość pokazania hmm… jak by to nazwać "Portfolio" (Gotowych prac)

- Obsługę java, C++

- Znajomość eclipse w 85%

- Kontaktu

- Posiadanie własnej maszyny

* Informacje
Cześć mam na imię Jakub, oraz mam 19 lat. Na codzień chodzę do IV klasy technikum informatycznego, gdzie nabywam nowe umiejętności związane z programowaniem. Swoją twórczość z serwerami minecraft zacząłem od 2014 roku wtedy powstał pierwszy mój projekt xlvl , który jak na tamte czasy był dobrym serwerem easyhc.
Chętnie zostanę technikiem pod jakiś większy projekt. 

Od razu chciał bym dodać, iż nie podejmuję się współpracy jeśli nie masz ukończonych 18 lat, posiadasz marną wiedzę dotyczącą prowadzenia serwera / reklamy / zarządzają od strony sponsoringu

Jeśli twój serwer znajduje się na hostingu *Titanaxe pukawka enderchest lvlup czy inne syfy, proszę Cię nie trać mojego czasu i nie pisz do mnie.

Jeśli chodzi o pracy wykonane przeze mnie. Są to pluginy dotyczące serwera skyblock. W całej tej paczce jesteśmy w stanie zobaczyć.

Nowoczesne tworzenie wysp oraz dodawanie uprawnień członkom wyspy. Tak aby nam czegoś nie ukradli lub nie niszczyli.

Dodałem tam także możliwość wykonywania misji, które możemy przyjąć u specjalnego npc jak na razie na okres próbny jest 6 misji.

Misje polegają na zdobyciu/zebraniu lub zabiciu czegoś/kogoś. Pluginy są przygotowane pod wersję 1.12.2.

Moje umiejętności jak na ten czas zatrzymał się na wersji 1.12.2 w sumie nie wiem dlaczego ponieważ na 1.13 i wyżej nie wchodziło mi ostatnio stworzenie

czegoś dobrego. Jeśli posiadasz własny pomysł na to co ma się znajdować u Ciebie mas 18 lat posiadasz gotówkę na wykupienie maszyny/reklam podpisanie zemną umowa (Do której obgadamy co i jak)

Chętnie wysłucham Cię w wiadomości prywatnej.

Było by miło gdy już do mnie napiszesz opisał byś wszystko na czym Ci zależy. Pozdrawiam

* Kontakt
-

Wiadomość prywatna

• 1 miesiąc temu...
  • Amove zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...