Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Po Włączeniu Hacka

Naten

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niby wszystko jest dobrze ,ale nie... ;x

wbijam na serwer(PL), minimalizuję metina ,włączam hacka (multihack 8.0) ,wszystko jeszcze działa ,daję ON w jednym z ułatwiaczy ,wracam do metina i po uderzeniu jednego z potworów nagle wyłącza się metin oraz hack ;x...

nie wiem... może to ja coś źle robię ,pierwszy raz takie coś używam i nie mam pojęcia... mam windowsa 7 jak coś... proszę o pomoc ,polecą +... z góry dziękuję...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Raczej spowodowane to jest hackiem...

Poszukaj innego, moge Ci polecić MH, to które ja korzystam, jeżeli chcesz to moge wrzucić na rapid'a za pare minusików :)

Opublikowano

po prostu chcę jak najszybciej mieć jakie kolwiek ułatwienie w grze... P.S. WhiteSTAR1906 skąd mogę być pewny ,że ten hack będzie działał? I jeszcze jedno pytanie ,czy można jakoś obejść ten hackshield ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no to ok robiłem prawie wszystko co trzeba i jest problem ,bo gdy w tym programie EM2 daję uruchom i na tym się kończy ,bo trzeba znaleźć metin2client.bin ,daję to i wyskakuje: "Ta wersja EasyMetin2 jest przeznaczona wyłącznie dla niemieckiej wersji Metin2.metin2.de" i co teraz? wersja EM2 to 0.1.2.1385 ,teraz mi pomóż...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ty no ,ale chyba działą ,tylko ja myślałem ,że włącza się metina przez ten program... miksturki po niemiecku... czyli chyba działa :) proszę dalej nie zamykać tego tematu ,bo ja może będę miał jeszcze pytania...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No tak jak normalnie wlaczasz tego 8.0 dajesz start ( jak jestes na postacci juz ) no i amsz funkcje

PS. na atk i walk speed powyzej 2,0 wywala !

DAWAJ MINUSA - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Dobra nie mowci dziecko itp ;)

Kazdy według mnie zaczyna jakoś na MPC.

NIKT ODRAZU NIE BYŁ PRO USER CZY POSTMAKER CZY JESZCZE CO INNEGO..

kazdy jakos sie wprowadza:)

A więc trzymaj link:

http://www.mpcforum.pl/topic/152197-pldlfaq-easymetin2-na-serwery-globalne-faq-lista-hackow-do-em2/

Sciagasz tam Gdzie jest w spoilerze PL :)

Jak sciągniesz to otwierasz i bedzie okno z instalcją.

Pierwszy plik instalujesz gdzie chcesz...potem instaluje ci cis on [easymetin2 PL ] i potem znowu ci sie pyta czy chcesz zainstalowac patcha 2.2 i takie tam...Dajesz ok ale instalujesz W FOLDERZE Z METKIEM. [tam gdzie masz zainstalowanego metka]

Instaluje ci sie to:

Potem pisze ze musisz cos otworzyc..otiwerasz i otiwera sie takie okienko...

rejestrujesz sie [nie korzystaj z gotowych id i haseł ] i to jest EXP BOT :) jak sie zalogujesz to zobaczysz...z resztą zobacz w moim tucie [ w hackach na samej gorze]"Jak zarobić 50k w tydzien" i tam jest instrukcja do exp bota jesli chcesz uzywac :)

A jesli chcesz uzywac cos takiego jak MH czy FB to wbijasz to gry

I albo włączasz FB albo SH

MH odrazu masz wpisując na wołaczu :

/hack

i otwiera ci sie okno z MH :)

Mam nadzieje że pomoglem :)

Licze na + :)

pzdr

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Po prostu zainstaluj patch 2.2. On naprawia kilka błędów z metkiem.. Podczas jego instalacji wybierz 'nie instaluj narzędzia' czy coś w tym stylu, dzięki czemu naprawią Ci się pliki root.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

aha ,rozumiem... jeszcze jedno pytanie... bo ja chyba robię inaczej ,a dokładnie tak: włączam metka ,loguje się na serwer ,gdy już na nim jestem minimalizuje metina i wtedy włączam dopiero hacka(multihack 8.0) i tam wtedy daję sobie ON w np. speedhacku czy tam szybszego ataku... rozumiem ,że jest to to samo co robienie hacka przez ten program EasyMetin2? bo ja w tym programie przed włączeniem hacka tylko się loguje ,a dalej nic nie robię...

A tu kolejny problem ,mam najnowszy EasyMetin2 i gdy się tam zaloguje to daję "uruchom" czy jakoś tak i wtedy koniec ,bo pisze ,że ta wersja "metin2client" jest coś tam tylko dla wersji niemieckiej... nie wiem po prostu co zrobić ,kombinowałem itp. ale nic...

Ogólnie już jestem zadowolony ,bo multihack 8.0 mi działa... może oprócz paru funkcji ,których po prostu nie wiem o co chodzi ,jak ktoś może to niech mi wytłumaczy następujące funkcje i jak się ich używa ,dam + ... Zoom hack ,NoFog ,LockMob ,WallHack ,AutoPickUp(słyszałem ,że nie działa) ,map remover ,Nickname H*

Joaquin Phoenix dam ci plusa bo się napracowałeś... ;) i jak to on napisał "nie każdy był od razu PRO"... pozdrawiam i liczę na jak najszybszą odpowiedź

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zoom hack-bardzo dalekie oddalanie kamery

no fog- nie ma mgly

lock mob-blokuje moby przy tobie

wallhack- chodzenie przez sciany itp.

auto pickup-auto podnoszenie

map remover-nie wiem

nickname h - nie wiem

CHCE -

DAWAJ MINUSA - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

panowie w EasyMetin2 mam problem z tą wersją niemiecką... proszę o to ,abyście mi pomogli ,co trzeba pobrać czy co ,aby działało... dam +

hehe zrobiłem sam ^^ po prostu musiałem uruchomić przez admina ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zainstaluj patcha do głównego katalogu metina. Nie zapomnij by wyłączyć metin2.bin w procesach.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...