Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zx

Gość Nerfinekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja polecam mojego bota na apkę, kod który od pana wyżej kupiłem został zedytowany (nie wiem czy zmianę 95% można nazwać edycją czy raczej pisaniem na nowo, ale niech będzie), nie trzeba wpisywać nic(!), a że działa na vps to można puścić, wyłączyć komputer a i tak dalej będzie działał. ;d 
+ mała uwaga - w bocie z tego tematu wszystkie requesty lecą przez IP serwera - jeżeli ktoś dostanie bana za multi to polecą wszyscy z tym samym IP które występowało w przeszłości. U nas wybiera się proxy - wszystkie requesty wysyłane z serwera łączą się na koniec z wpisanym IP, więc nie ma tego problemu.
Nie pisząc już o tym, że bot na appkę to jedna z czterech funkcji - obok bota in-game (exp/e2, szukanie herosów i questy dzienne - nie, nie jesteśmy tym g*wnianym mBotem) który jest rozwijany od ponad roku. 
@TomakiPL3 nie ma niewykrywalnych botów, nauczcie sie tego. 
Aha - bot z tematu jest płatny, autor woła sobie 20psc, a nie ma nawet podglądu statystyk po wyłączeniu okna. 
9ehls1e.png

Gość Nerfinekk
Opublikowano
7 minut temu, Elraen napisał:

A ja polecam mojego bota na apkę, kod który od pana wyżej kupiłem został zedytowany (nie wiem czy zmianę 95% można nazwać edycją czy raczej pisaniem na nowo, ale niech będzie), nie trzeba wpisywać nic(!), a że działa na vps to można puścić, wyłączyć komputer a i tak dalej będzie działał. ;d 
+ mała uwaga - w bocie z tego tematu wszystkie requesty lecą przez IP serwera - jeżeli ktoś dostanie bana za multi to polecą wszyscy z tym samym IP które występowało w przeszłości. U nas wybiera się proxy - wszystkie requesty wysyłane z serwera łączą się na koniec z wpisanym IP, więc nie ma tego problemu.
Nie pisząc już o tym, że bot na appkę to jedna z czterech funkcji - obok bota in-game (exp/e2, szukanie herosów i questy dzienne - nie, nie jesteśmy tym g*wnianym mBotem) który jest rozwijany od ponad roku. 
@TomakiPL3 nie ma niewykrywalnych botów, nauczcie sie tego. 
Aha - bot z tematu jest płatny, autor woła sobie 20psc, a nie ma nawet podglądu statystyk po wyłączeniu okna. 
9ehls1e.png

No tak, skąd masz pewność, że lecą z tego samego IP? Może po prostu zabezpieczyliśmy się przed tym w inny sposób. Nie ma podglądu? W momencie uruchomienia bota otrzymujesz link do podglądu, dzięki któremu możesz sprawdzać działanie bota.

Opublikowano

Zabezpieczyliście się? Forma mnoga? 
Podgląd? Czemu nie pisałes o tym w poście? ;d
I trzecia - czemu nie napisałeś, że bot jest płatny? ;d

Gość Nerfinekk
Opublikowano
1 minutę temu, Elraen napisał:

Zabezpieczyliście się? Forma mnoga? 
Podgląd? Czemu nie pisałes o tym w poście? ;d
I trzecia - czemu nie napisałeś, że bot jest płatny? ;d

Ponieważ jest darmowy, każdy otrzymuje wersję z której może korzystać ZA DARMO przez określony czas :)

Opublikowano

Ale potem trzeba placic by dalej korzystac, tak? ;d podrzuce Ci tylko wycinek rozmowy ktory idealnie okresla zasady tego dzialu. 

image.png

Gość Nerfinekk
Opublikowano
6 minut temu, Elraen napisał:

Ale potem trzeba placic by dalej korzystac, tak? ;d

Nie wydaje mi się, aby to było istotne. Jeżeli chcesz na ten temat porozmawiać to zapraszam pv :) Ale z tego co widzę to bardzo chcesz promować tego swojego bota, i chyba przez twoją nachalną reklamę jeszcze dziś wrzucę bot "plbota" na MPCFORUM, aby każdy mógł z niego korzystać. Wydaje mi się, że to uczciwy układ biorąc pod uwagę twoje aktualne działania, i w sumie jestem autorem kodu, więc mam do tego pełne prawo.

Twórcy mBota, (tego bota na expa od użytkownika jsBoy), też udostępniali bota za darmo na MPCFORUM, w wersji próbnej, nie zostało to ukarane więc nie jest zakazane.

Jeżeli takie działanie jest zakazane to proszę o usunięcie tematu, lub po prostu udostępnię bota za darmo w wersji na zawsze.

Opublikowano

Wrzucaj śmiało - ty sobie strzelisz w kolano. ;d
Z twojego kodu zostało może u nas dziesięć procent jak nie mniej - reszta jest napisana na nowo. Ja twojego bota stestowałem na mulciaku, i widze jak bardzo się różni w stosunku do naszego - ale ty dalej myślisz, że ten pobugowany kodzik który od ciebie kupiłem za 70 ziko mam do tej pory. Prosta zasada ignorancji - nie wypowiadaj się na temat o którym nic nie wiesz. ;d Gdybyś chociaż stestował appkę to zobaczyłbyś różnicę (o ile w swym ślepym zadufaniu jesteś w stanie cokolwiek zobaczyć) i wiedziałbyś, czym różni się menogram od xyzbota.eu (celna domena btw). 
+ jeżeli nie uważasz za istotne wrzucić informacji, że trzeba płacić - to tylko potwierdzają się wyższe stwierdzenia o klapkach na oczach - za tego bota trzeba płacić, a oferowanie traiala to `szukanie potencjalnego kupcy bota`, co łamie zasady regulaminu i skazuje temat na zamknięcie i zesłanie do kosza. Tyle ode mnie. ;]

Gość Nerfinekk
Opublikowano
25 minut temu, Elraen napisał:

Z twojego kodu zostało może u nas dziesięć procent jak nie mniej - reszta jest napisana na nowo. Ja twojego bota stestowałem na mulciaku, i widze jak bardzo się różni w stosunku do naszego - ale ty dalej myślisz, że ten pobugowany kodzik który od ciebie kupiłem za 70 ziko mam do tej pory. Prosta zasada ignorancji - nie wypowiadaj się na temat o którym nic nie wiesz. ;d Gdybyś chociaż stestował appkę to zobaczyłbyś różnicę (o ile w swym ślepym zadufaniu jesteś w stanie cokolwiek zobaczyć) i wiedziałbyś, czym różni się menogram od xyzbota.eu (celna domena btw). 
+ jeżeli nie uważasz za istotne wrzucić informacji, że trzeba płacić - to tylko potwierdzają się wyższe stwierdzenia o klapkach na oczach - za tego bota trzeba płacić, a oferowanie traiala to `szukanie potencjalnego kupcy bota`, co łamie zasady regulaminu i skazuje temat na zamknięcie i zesłanie do kosza. Tyle ode mnie. ;]

Oczywiście 10% :) zweryfikuję te informacje

No tak profesjonalny bot, a nawet nie chcesz udostępnić wersji trial? No trudno się mówi, przeżyję bez tego. Piszesz, żebym nie wypowiadał się na temat o którym nic nie wiem? Przynajmniej narazie to ty wypowiadasz się na temat, na który nie masz zielonego pojęcia, a mianowicie o moim nowym bocie :) śmieszna sprawa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...