Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze zmianą rozdzielczości

NooRbi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z ustawieniem satysfakcjonującej mnie rozdziałki, a mianowicie ustawiając 1920x1080 w widescreen na OpenGL dzieją się takie rzeczy https://imgur.com/a/zbzBEdi. (tak wiem że zrobione telefonem ale przez PrtSc wychodzi normalnie na caly ekran) Nie ważne jaką bym nie ustawił jest w kwadracie, a jak spróbuje włączyć 1920x1080 jest czarny ekran (słychać jak kursorem przeskakuje po opcjach). Próbowałem we właściwościach na steamie ustawić domyślne opcje uruchamiania gry, ale to nie pomogło. W windowsie mam wszystko ustawione tak jak trzeba na 1920x1080, tak samo jak i na karcie graficznej. Reinstal nie pomaga (oprócz systemu, bo nie próbowałem). Dodam, że inne gry chodzą normalnie. Czy ktoś z was spotkał się z podobnym problemem ? Mój sprzęt to : win10, intel core i7, nvidia GeForce GTX 1050 4 GB, RAM 16 GB, HDD 1T + SSD 128 GB jest to laptop ( nie oceniajcie mam sentyment do tej gry).

34469.jpg

34223.gif

34040.png

32282.gif

32182.gif

34448.jpg

Najlepszy serwer dedykowany metin2 ----> MadakaMT2

Pozdro BasAstralPL.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...