Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu gra w Metina mi się nudzi?

TooMii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram w metina 11 lat dokładnie non stop na walam gdy przyidę z pracy  ogarnę się i wchodze na metina i juz tak kilka serverów było że zainstalowałem bo na youtubie mi się spodobał server jak ktoś grał załozyłem konto i zacząłem gre na serverze no i po paru dniach nudzi mnie gra  co to możźe dolegać odrazu mówie że chce mi się grać bardzo nie wiem co robić  od jakiegoś czasu właśnie nie mogę wymaksować konta bo chcę iść na inny już o tym myślałem ale nic mi do głowy nie przychodziło proszę o odpowiedzi jeśli można z góry dziękuję :) 

Opublikowano

jak grałeś go 11lat bez przerwy . To napewno musial ci sie znudzic: Granie z takimi samymi tekstami

Opublikowano

Niestety wypaliłeś się, zostaje Ci tylko wykopać grób i się w nim położyć. 

Metin to życie, see ya on the flipside.

• Aive zmienił(a) tytuł na Czemu gra w Metina mi się nudzi?
Opublikowano
17 godzin temu, klejmagic napisał:

Niestety wypaliłeś się, zostaje Ci tylko wykopać grób i się w nim położyć. 

Metin to życie, see ya on the flipside.

też tak myśle chyba musze se strzelić w łeb kulke xD nie no żart ale tak na poważnie nie korci mnie metin ale jakoś chce mi sie grać ale tylko że po pary dniach odechciewa mi sie i tak w kółko jest chciał bym też w cos innego po grać np PC gry ale komp nie utrzyma ;/ 

Opublikowano

Celem tej gry jest praktycznie zdobywanie i lans, brakuje tam dodatkowych mechanik aby gameplay sprawial przyjemnosc. Metin 2 ma ograniczona rozgrywke do expienia i robienia pvp, moga sie pojawic eventy zaleznie od serwera ale to wszystko. W metinie 2 cala rozgrywka jest monotonna i dlatego

ze ci sie ta gra nudzi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podejrzewam , że masz mokrego i Cię boli bardzo. To jest główny powód tego , bo jak by był suchy to nie byłoby problemu takiego. Kurde nie wiem , miałem tak raz ale przeszło , pewnie Tobie też przejdzie. 

Pozdrawiam

magram12

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziwię się że chcesz grać nadal w grę gdzie serwery padają po miesiącu albo są stworzone tak aby wycisnąć jak najwięcej hajsu.

­39566146920630933015.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Obecnie ciężko wybrać dobry serwer, bo wiele z nich jest nastawionych na gotówkę, więc pchanie się na siłę do gry w Metina jest strzałem w kolano. Lepiej znaleźć alternatywę - osobiście zastanawiam się nad WoWem. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...