Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wygląd ujawniony ;) ~ TS5

lulek123321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląd już pewnie taki pozostanie, beta ma na celu sprawdzenie czy wszystko poprawnie działa. A co do samego wyglądu to mi się podoba, mam tylko nadzieję, że drzewo kanałów na grafice jest zwężone ze względu na otwarte ustawienia kanału a po zamknięciu będzie szersze. 

sygnatura.png

Opublikowano
11 godzin temu, muchomor321 napisał:

Kopia discorda :)

No tak teraz każda aplikacja wprowadzająca ciemny motyw będzie kopią discorda xd zmieniło się dużo i ni groma nie przypomina mi to discorda. 

sygnatura.png

Opublikowano
Dnia 26.02.2019 o 23:59, muchomor321 napisał:

Kopia discorda :)

Tu nic nie przypomina discorda.. Chyba nie korzystałeś z discorda, skoro tak mówisz.

Wygląd na plus, tylko ciężko będzie się przyzwyczaić do nowego wyglądu oraz nowych możliwości.

Opublikowano

Oczywiście że to przypomina discorda i według mnie to ogromny MINUS! Widzę że nastał koniec małych i kompaktowych komunikatorów które są poręczne i zajmują mało miejsca na ekranie tak jak TS3 czy ventrilo. Kozystam niestety z discorda i tak słabego komunikatora jeszcze nie używałem. Ale niestety firmy dążą do odbiorców głównego ścieku nowości

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Ciekawa propozycja, ten TS5.

Miejmy nadzieje, że 15 marca tegoż roku będzie datą, która wyjaśni przynajmniej harmonogram publikacji nowego produktu firmy obsługującej nasz ulubiony komunikator.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...