Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lol? S1 Moge Sie Logować S11 Nie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu jak loguje sie na monka albo gdzies to mogę sie zalogować a na s11 nie moge? :( Na s11 mam napisane ze zle haslo...

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Jedyna normalna teza to jest taka, że coś źle wpisujesz, bo to nie możliwe, że na S1 działa Ci to konto, a na S11 nie ;ff

Opublikowano

Haslo mam zapisane na modzie i jak wbijam na s1 i po 10 sek sie loguje na s11 to nie dziala ;/

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Możliwe może Reinstall Metka ?? Ja miałem tak grałem na 20s a nie mogłem się zalogować na 21s.. Reinstall mi pomógł

Opublikowano

Bredzicie... Koles graj latke od adrzejt na arkantes, jest to w jego bocie przetlumaczonym.

Mam to samo;p jak wlacze przez bota bez nakladki

Pozdro, i to na 1000000% ci zadziala, mam tak samo

Daj 5 i + jak pomogłem;p

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Reinstal pomoże mi pomogl mialem tak samo

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Opublikowano

O ludzie..

Jak masz win 7 czy vista to włącz uruchamianie em2 w trybie zgodności z win nt 4.0 i będzie śmigać.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

@andrzej mam XP. Ale jakoś sobie poradziłem. Samo sie naprawiło następnego dnia

pomagam.jpg?1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...