Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Esgaroth - Mh

𝓜𝓸𝓵𝓲𝓻𝓸𝓵

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, Monkey D. Luffy napisał:

Działa Wam wh?

WH nie działa.

6 godzin temu, dawidos2626 napisał:

Wypisywałem jak napisałeś i nadal to samo. Zmieniałem również nazwę pliku i wciąż to samo. 

Podaj więcej info co się dzieje.

6 godzin temu, SecretSniper01 napisał:

cycu działa, kag z kebabloaderem się chwile ładuje, po czym jest błąd
a injectując dll 22 i 27 wywala błąd przy 22

edit; zdradzilbys co to za dmg znajduje sie w zzzz.py?

Kag działał tylko jeden, nie pamietam czy to był 22 czy 27 musisz sprobować ale bardziej polecam cyca :)

image.png

Opublikowano
3 minuty temu, Molirol napisał:

Nie.

Dzięki za odpowiedź. (: 

Wykorzystując sytuację zadam pytanie. Czy jest jakiekolwiek DMG działające na tym serwerze, czy aktualnie takowego nie ma?

Opublikowano
Dnia 19.02.2019 o 20:53, Dr Nexie napisał:

od piatku godziny 18:30 nie potrafia naprawić tego ze co 3 i 4 hit na poli nie wchodzi w moby XD  nie wspomne o tym ze na mapie 140 wogole yangi nie dropiły a szkoda gadac i tak wazne ze dolary są trzepane z yang

jaki limiter ?

Opublikowano
Dnia 20/02/2019 o 11:16, Molirol napisał:

Zobacz PW.

@Molirol To ja też chętnie to PW z injectorem.

Opublikowano

Siemandero, powie ktoś noobowi ( mi ) czy na tym wh jednym albo drugim jest coś takiego że bije więcej z hitów/marmurka etc. Jak tak to który to oferuje ?? I działa jak bicie ninja to czyli co to znaczy ? Zmiana animacji i szybsze machanie rączką? Proszę chłopaki o odpowiedź :D

frsthnotesygn.gif

Tylko żul zbiera polubienia... Pomogłem ??? Daj polubienie chociaż Ty nie bądź żulem...:13_upside_down:

Opublikowano
Dnia 2.03.2019 o 23:21, Deekin1922 napisał:

Siemandero, powie ktoś noobowi ( mi ) czy na tym wh jednym albo drugim jest coś takiego że bije więcej z hitów/marmurka etc. Jak tak to który to oferuje ?? I działa jak bicie ninja to czyli co to znaczy ? Zmiana animacji i szybsze machanie rączką? Proszę chłopaki o odpowiedź :D

Sorki ze dopiero teraz odpisuję.
Nie ma tutaj czegoś takiego co wspomaga na poli :/
Zmiana animacji polega na tym że mając miecz mamy animacje bicia jak ninja ze sztyletów z tego co wiem jest to 30% szybkości bicia

image.png

Opublikowano

Podczas ładowania cycu.py w konsoli błąd "Wystąpił błąd sprawdź plik 'syserr.txt' , aby uzyskać więcej informacji.

Zmieniłałem na cycu.dll.py i dalej błąd. Wiesz jak to ogarnąć?

ZBIERAM ---

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...