Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do 2.5k

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was. Mój ideapad właśnie zakończył swój żywot. Poszukuję laptopa, głównie do przeglądania internetów.

Zależy mi jednak również na tym, ,abym mógł sobie pograć w PayDay'a 2 chociaż na średnich w 60 fpsach. Coś chłopaki polecacie?

Nic poniżej 8 GB RAMu mnie nie interesuje

9368_gold.png

Opublikowano

Jest dość spory wybór w tej cenie.

Lenovo Ideapad 330-15 i3-8130U/8GB/240 MX150 Szary

Matryca FULL HD matowa, wykonanie akceptowalne, przyzwoita karta graficzna, procesor 8 generacji. Budżetowy model do gier.

Lenovo Ideapad 330-15 Ryzen 5/8GB/240/Win10

Ten sam model tylko w innej konfiguracji, wydajniejszy procesor kosztem karty graficznej, choć z tego co patrzałem Vega 8 zapewni 60-70 FPS. Dodatkowo jest system w cenie.

Ewentualnie z lepszym wyposażeniem i wykonaniem.
Huawei MateBook D 14' Ryzen 5/8GB/256/Win10 FHD

Lenovo Ideapad 330s-15 Ryzen 5/8GB/240/Win10 Szary

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

• Aive zmienił(a) tytuł na Laptop do 2.5k
Opublikowano

https://allegro.pl/oferta/lenovo-legion-y520-i5-7300hq-8gb-1tb-fhd-w10-7847382784

i5 7g w wersji HQ

GTX 1050

Masz tylko 8GB ddr4 ale za 250zł kupisz drugie 8

Mój zestaw

Procesor: AMD Ryzen 5 3600                                                             System: Win10 Home

Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB MSI                 Dysk HDD: Samsung 1TB 7200RPM + SSD 256GB NVME + 700GB SATA

Mysz: Lenovo Y Gaming Precision 8200 dpi                                    Klawiatura: Genesis Thor 200 Mechaniczna RGB 

RAM: 32GB Viper Patriot 4x8GB 3200MHz                                      Monitor: Samsung 27" 144Hz WQHD Zakrzywiony

Opublikowano
21 godzin temu, Omek napisał:

Myślę że około 70, aczkolwiek zależy jak ustawisz. W razie czego przy zakupie internetowym masz 14 dni zwrotu.
Do grafiki r5 nie warto dokładać, jest słabszej wydajności.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...