Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki formy po krótkiej przerwie

tr3ndinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie od pewnego czasu mam spadek formy chodzi o to że od pewnego czasu gram tylko w weekendy a w tygodniu wogóle bo będe miał egzamin i zbytnio nie mogę grać nie wiem czy to jest problemem spadku gry tydzień temu grało mi się wyśmienicie a dziś i wczoraj to co przeżyłem to jest zło ci nie mogłem ustrzelić czułem się inny nie czuje się tak jak wcześniej proszę o pomoc jest jakiś sposób żeby nie tracić tak formy ? więcej grać ?

Opublikowano

Dla mnie CS:GO to specyficzna gra... jeden mecz fragujesz, a drugi zabić w plecy nie możesz. Wiadomo im mniej grasz, tym coraz bardziej będziesz czuł się drewnianie, dlatego najlepiej jak masz takie przerwy to się rozgrzać na DM'ie z 30-40 min. 

185241494535326637230.png

• N3ST0 zmienił(a) tytuł na Spadki formy po krótkiej przerwie
Opublikowano
Dnia 17.02.2019 o 20:21, tr3ndinho napisał:

Witam mam do was pytanie od pewnego czasu mam spadek formy chodzi o to że od pewnego czasu gram tylko w weekendy a w tygodniu wogóle bo będe miał egzamin i zbytnio nie mogę grać nie wiem czy to jest problemem spadku gry tydzień temu grało mi się wyśmienicie a dziś i wczoraj to co przeżyłem to jest zło ci nie mogłem ustrzelić czułem się inny nie czuje się tak jak wcześniej proszę o pomoc jest jakiś sposób żeby nie tracić tak formy ? więcej grać ?

Jest to normalne, że po przerwie jak i bez przerwy są wyczuwalne spadki- przykładem są tutaj chociażby profesjonalni gracze bo jak widać ciężko niekiedy utrzymać stały poziom. Może zbyt się denerwujesz? Przez co mniejsze skupienie i grasz mówiąc wprost słabiej? Więcej map do rozgrzewki? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 20.02.2019 o 17:12, Exwin22 napisał:

Jest to normalne, że po przerwie jak i bez przerwy są wyczuwalne spadki- przykładem są tutaj chociażby profesjonalni gracze bo jak widać ciężko niekiedy utrzymać stały poziom. Może zbyt się denerwujesz? Przez co mniejsze skupienie i grasz mówiąc wprost słabiej? Więcej map do rozgrzewki? 

wiesz co ja zawsze gram przed graniem jakiegoś mma z godzinke aim mapki więc nie wiem co się dzieje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...