Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Amove zmienił(a) tytuł na Serwery Aternosa - Czy się opłaca?
Opublikowano

Witam.

Jeżeli myśli Pan o serwerze do grania z kolegami to do tego Aternos jest nawet dobrym wyjściem, aby nie tracić pieniędzy. Wadami  tego hostingu są serwery, które  <po chwili> się wyłączają jeśli nikogo na nim nie ma, oraz czasami długie kolejki. Natomiast jeśli myśli Pan o serwerze publicznym np. dla 100 graczy to nie polecam Aternosa. Tylko, że teraz musi Pan stracić trochę pieniędzy, aby ten serwer kupić. Nie wiem czy chciał Pan serwer z kolegami czy publiczny dlatego starałem się jakoś opisać te dwie sytuacje. Mam nadzieję, że pomogłem :). Sprawdzone hostingi: Crafthost.pl (Gdy miałem, na tam serwer niektóre pluginy nie działały), enderchest.pl (teraz trochę "schodzi  na psy" brakuje serwerów itp., ale jeśli będą bardzo polecam), lub hosting pukawka.pl teraz mam na nim swój serwer z modami i bardzo mi się podoba. Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...