Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Żetony, Chiński Nowy Rok

BetonOficjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zdobyć te żetony na steam na chiński rok w kopercie miałem tylko 4 000 trzeba kupić jakieś gierki czy coś?

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

"Jak mogę zdobyć więcej żetonów?

Otrzymasz dodatkowe żetony, kupując gry podczas wyprzedaży z okazji chińskiego Nowego Roku. Otrzymasz 278 szt. żetonów za każde wydane przez ciebie 10zł (306 szt. za każde 10zł w przypadku prezentów). Zauważ, że wszelkie dodatkowe zniżki dodane w koszyku wpływają na otrzymywane żetony."

Opublikowano
22 godziny temu, MozYYY napisał:

"Jak mogę zdobyć więcej żetonów?

Otrzymasz dodatkowe żetony, kupując gry podczas wyprzedaży z okazji chińskiego Nowego Roku. Otrzymasz 278 szt. żetonów za każde wydane przez ciebie 10zł (306 szt. za każde 10zł w przypadku prezentów). Zauważ, że wszelkie dodatkowe zniżki dodane w koszyku wpływają na otrzymywane żetony."

no dobra to już zdąrzyłem zauwarzyć a ten złoty profil na ile będzie?

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Nie określili dokładnie jest tylko napisane że na pewien czas ale skoro za 12k jest do 6 marca 2019 to wydaję mi się że za 4k będzie 1/3 tego czasu.

• N3ST0 zablokował(a) i zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...