Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze zmianą nazwy MobSpawn'era podczas dodawania do ekwipunku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem na serwerze z mobspawnerami.

Serwer jest na wersję 1.11.2 na silniku Spigot.

Gdy daję sobie spawner komendą /give (nick) 52

dostaję spawner ale z nazwą "pig spawner".

Da sie to jakoś zmienić żeby było samo "spawner"?

Dodam jeszcze że na serwerze jest plugin, który pozwala na zmianę moba spawnującego się z mobspawnera, ale nawet po takiej zmianie spawner nazywa się "pig spawner"

Proszę o pomoc, bo kilka godzin się z tym męczę i nie wiem o co chodzi.

• Amove zmienił(a) tytuł na Problem zmiany nazwy MobSpawnera
Opublikowano

Nie da się zmienić na zwykłe spawner na serwerze. Da się tylko zmienić w resourcepack. Na serwerze mozna zmienić tylko moba w nim czyli nazwe np z pig spawner na golem spawner

Opublikowano

A jak zmienić to w resource packu? I czy jak tam to zmienie to na serwerze też taka nazwa jak tam nadam będzie widniała? Czy dalej bedzie jako "pig spawner"?

Opublikowano

Fakt faktem, może i to zmieni, ale czy ja wiem, czy jest to opłacalne tak kombinować? i aby gracze, też nie widzieli jako pig_spawner to byś musiał ustawić tak, żeby resourcepack automatycznie dla nich się pobierał.

Opublikowano

A to rzeczywiście nie ma sensu. Szkoda, że tak jest. W starszych wersjach było po prostu Mob Spawner.

No to nic.

Dzięki za pomoc ;)

• Marosking zmienił(a) tytuł na Problem ze zmianą nazwy MobSpawn'era podczas dodawania do ekwipunku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...