Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Tym razem postanowiłem wstawić coś od siebie ;)

Mianowicie nie wiem jak Wam, ale mi się znudził typowy wygląd dowódcy/generała z Atlantydy. Więc postanowiłem zrobić recolor jego tekstur :P Prezentuje się tak: 

Mam nadzieję, że się spodoba :D

0202_191606.jpg

0202_191612.jpg

0202_191620.jpg

0202_191635.jpg

0202_191708.jpg

[DL]: 

https://mega.nz/#!8lAgiCpA!S2TzHEHjFS8grdBQo9DbJOxtvBVuURFyFCIytODOXYc

Skan: 

https://www.virustotal.com/pl/file/bd4509c78566997fd30d793c067cff8671147f6eedb54207402ee240888491cf/analysis/1549132596/

Aha, w paczce są tylko 2 pliki: skipia_general01.dds oraz skipia_general02.dds, ponieważ nie ma sensu dawać całego folderu z generałem do recoloru ;) wszystko zostaje, tylko wrzucacie tekstury do folderu ch_general i podmieniacie :) (gdyby ktoś nie wiedział, chociaż wątpię xD)

Opublikowano

To jest dział "Tutoriale i Download", więc logicznym jest, że jeśli chcesz coś tu wstawiać, to z DL i skanem. Czas do 23 na uzupełnienie, w innym przypadku temat trafi do kosza. Jeśli chcesz tylko pochwalić się tym, co zrobiłeś, to zapraszam do działu Media - tam jest miejsce na wrzucanie swoich screenów.

Opublikowano
1 minutę temu, Aive napisał:

To jest dział "Tutoriale i Download", więc logicznym jest, że jeśli chcesz coś tu wstawiać, to z DL i skanem. Czas do 23 na uzupełnienie, w innym przypadku temat trafi do kosza. Jeśli chcesz tylko pochwalić się tym, co zrobiłeś, to zapraszam do działu Media - tam jest miejsce na wrzucanie swoich screenów.

Właśnie się zastanawiałem czy to wrzucić tu czy do innego działu, ale skoro tak to okej. Za chwilę będzie dodane ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...