Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pt Między 2 Postaciami Na Tym Samym Kompie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam mały ale duży problem ze zrobieniem pt. A więc od początku: Włączam metiny i loguje postacie. Na pierwszej klikam "Zapr. do grupy" chcąc zaprosić moją drugą postać. Przełączam okna i na drugiej postaci klikam "zaakceptuj" na okienku które mi wyskoczyło. Jak już klikne, pt się nie tworzy wcale ale na pierwszej postaci (z której wysłałem zaproszenie) widze "<grupa> tra la la... odrzucił zaproszenie". Prosze o pomoc, może ktoś się już z takim czymś spotkał.

Dodam jeszcze, że w opcjach mam odblokowane wszystko (zaproszenie, handel, prośba, szept, itd...), oczywiście używam easymetina :) ale nawet nie włączając bota taki problem dalej występuje. Gdy ktoś inny mnie zaprosi to już problem znika.

pozdro i z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Musisz szybko akceptować.

heheher.png

Kwicze skilla.

Piszę co myślę, jeśli cię uraziłem moją odpowiedzią, to idź się schowaj.

Opublikowano

Po jakimś czasie od wyslania zaproszenia do grupy jeśli 2 osoba nie kliknie nic zaproszenie zostaje tak jakby anulowane okienko nadal się pokazuje lecz po kliknięciu tak lub nie ono znika i nic nie zmienia. Więc tak jak wyzej musisz to robić szybciej ;]

Opublikowano

Mi działa normalnie na 2 metinach odpalonych przez EM2, w oknie o ile to ma znaczenie. ;D

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Między postaciami jest 30+ lv różnicy? Jak tak to nie można stworzyć między nimi pt, chyba że będzie np. postać 30lv zaprosi 1lv i 60lv i wówczas pt jest możliwe. Jeżeli to nie to nie mam pojęcia. Sprawdź czy na normalnym metku możesz zaprosić drugą postać, jak nie to do supportu m2 PL. Nic innego nie przychodzi mi do głowy.

Opublikowano

Można tak ale wtedy pt musi zrobić 30 lvl, on zaprasza 60 i potem zaprasza 1 i potem 30 się wylogowuje i 60 lvl expi 1 lvl :)

Opublikowano

Można tak ale wtedy pt musi zrobić 30 lvl, on zaprasza 60 i potem zaprasza 1 i potem 30 się wylogowuje i 60 lvl expi 1 lvl :)

Boże ale Ty spamujesz ostatnio, masakra.. Przecież up to już napisał... Daruj sobie takie akcje.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Zrób tak jak koledzy up ! ustaw w config. Windowsmode ! i musisz szybko te zaproszenie zaakceptować!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...