Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy serwerów do sieci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim! jak już wiecie, lub nie, jestem założycielem sieci serwerów fragers.pl - ze względu że nie było zainteresowań to sieć upadła, ale teraz znów powracamy

Jeżeli chcesz założyć serwer, a nie masz pieniędzy? Napisz! na pewno coś pomożemy, robisz swój serwer od zera, nie ważne jaka gra, każda wchodzi w grę! ^^ przedstaw projekt, a dalej zajmiemy się sami. Wszystkie gry wchodzą w grę! mamy bardzo duży budżet od dyspozycji

od hostingów - TS3 do Dedyków - Metin2

Forum, wszystko od PODSTAW! ja sponsoruje za rangę własciciel. Czemu nie stawiam samemu? Dlatego, że nie mam zbytnio dużo czasu na sterczenie przy serwerze, jedynie mam czas na nadzorowanie :) jeżeli czegoś nie potrafisz, również Napisz! znajdziemy rozwiązanie

Forum -> Priv

GG -> Priv 48835185

Chcesz coś więcej wiedzieć? Napisz pod postem, a znajdziemy rozwiązanie

Jestem razem z Kolegą właścicielami budżetu, także fajny projekt, wysyłam mu i stawiamy wam serwer!

Miłego pisania! Hej!

A.... Bym zapomniał, najlepiej aby projekt miał nazwę sieci serwerów, abyśmy mogli prowadzić wszystkie serwery które nam zaproponujecie pod 1 nazwą. Ciekawa nazwa która zostanie przez was złożona przejmie całą sieć serwerów!

Więc do dzieła! 

Opublikowano
32 minuty temu, Szymon. napisał:

Dlaczego tym razem sieć nie upadnie?

Bo widzisz, kiedyś mieli serwery i nie było graczy, tera będą mieli graczy i serwery :3

1.png

Opublikowano

nie upadnie, dlatego że znajdę czas na opłacanie ^^, nie mam czasu na zajmowanie się nim, oraz wgrywaniem nowości aby graczom żyło się lepiej ;) raz na tydzień wejdę na serwer aby obejrzeć i to starczy, kasa jest, ale projektów brak :/ 

• Biter. zmienił(a) tytuł na Poszukujemy serwerów do sieci
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

I z takim podejściem chcesz to wszystko ogarnąć? Niestety ale w tych czasach same pieniądze nie wystarczą :)

Opublikowano

jeżeli nie, to sam bym reaktywował moją sieć i sam prowadził, ale że nie mam czasu to chociaż pieniędzmi pomogę ^^ bo sporo ludzi ma projekty, ale nie ma funduszy na duży serwer

• dawidex335 podpiął/eła, zablokował(a), odpiął/ęła i odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Po miesiącu nieaktywności temat zostaje przeniesiony do archiwum.

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...