Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś się loguje na zakupione konto

Hayaper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

ostatnio zakupiłem konto z aledrogo. Zmiana danych email i haslo wszystko pomyślnie. Na drugi dzień wywala mnie ze strony hangaru, po czym zauważyłem, że zniknęło mi sporo uridium, ktoś wszedł i po prostu kupił śmieci za urkę. 

Ktoś jest w stanie wytłumaczyć jak? Podobno powiązań z BigPoint już nie ma, bo strona jest zamknięta, tak mówi support. Powiązania z FB też brak, bo sprawdzałem w Centrum Kont, jak wygląda sprawa z NK? Czy może jest jeszcze jakaś inna strona gdzie dało się powiązać? Na razie kontakt z supportem to jest jeden mail za 2 dni więc czas leci a ryzyko rośnie. 

Czy jest też możliwość, że ktoś kiedyś bocił na koncie i ktoś się loguje przez SID, czy nie ma takiej opcji już?

Liczę na jakąkolwiek pomoc,

Pozdrawiam!

• Aive zmienił(a) tytuł na Ktoś się loguje na zakupione konto
Opublikowano

Przedewszystkim kontaktuj się ze śmieciami z allegro. Powiedz jak wygląd sytuacja, powiedz, że albo coś z tym zrobią, albo żądasz zwrotu pieniędzy, jakby coś zaszczekali to przypomnij im o istnieniu DARMOWEGO rzecznika praw konsumenta i konkurencji, że w razie, gdyby ci powiedzieli, żebyś się zawijał to możesz wejść na drogę sądową, wtedy powinna zmięknąć im gitara i ostatecznie albo dostaniesz nowe konto, albo zwrot pieniędzy, pozdrawiam. Walcz o swoje prawa, bo jak Ty nic nie zrobisz, to następną osobę też będą chcieli ciułać.

Opublikowano
Dnia 30.01.2019 o 07:49, MPCpiotr napisał:

Jest możliwość że ktoś przez SID sie loguje, ale nie jestem pewny czy ten kod sie nie zmienia co jakiś czas 

Tak ten kod się zmienia co jakiś czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...