Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do PLa wilkiem

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka! :) Coś mnie tak ostatnio nachodzi ochota na metinka, dawno nie grałem na PLu, i tak sobie myślę że to dobry pomysł wrócić na PLa. Z tego co się orientuje teraz są 2 serwery, który lepiej wybrac? Pewnie załaduje jakieś 100zł na yangi(Za stary jestem na dropienie na małym lv ). 

1. Jest teraz ta nowa postać wilkołak, da rade nim przyjemnie dropić? Mam zamiar grać tylko 2 postaciami (Głowna + Buff)

2. Każdy pisze żeby zarabiać na odłamkach... Jakoś mi się to nie widzi, wole tradycyjne sposoby, bicie metinków czy tam bossy, na którym poziomie można już sensownie zarabiać? Oczywiście pomijając alchemie.

3. Ogólnie możecie podać jakieś Tipy do "nowego" metina, naprawdę dawno mnie nie było :P

Opublikowano

Jest Etolin, Diumar, Jawa. Moim zdaniem wybierz Diumar.

Likan? Według mnie paralityk. Jak chcesz naprawdę grać dla przyjemności to zagraj jakimś bodziakiem/wp. Ku są już tanie bo Ci co mieli wbić skille to wbili, a nowych osób jest jak na lekarstwo. Jak chcesz się trochę pobić a nie tylko dropić to lepiej za kilka 'stów' kup sobie postać bo niczym rozwiniesz postać mimo, że kupisz yangi to minie rok+.

Zarabiać już jedną postacią na alchemii to dramat. Na metkach i bosach w kilka lat się może dorobisz czegoś sensownego o ile boty Ci pozwolą. Jedyna opcja to wstrzelić się w jakiś event i pilnować eventu z blaskami.

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano
20 godzin temu, mattiasforum napisał:

Jest Etolin, Diumar, Jawa. Moim zdaniem wybierz Diumar.

Likan? Według mnie paralityk. Jak chcesz naprawdę grać dla przyjemności to zagraj jakimś bodziakiem/wp. Ku są już tanie bo Ci co mieli wbić skille to wbili, a nowych osób jest jak na lekarstwo. Jak chcesz się trochę pobić a nie tylko dropić to lepiej za kilka 'stów' kup sobie postać bo niczym rozwiniesz postać mimo, że kupisz yangi to minie rok+.

Zarabiać już jedną postacią na alchemii to dramat. Na metkach i bosach w kilka lat się może dorobisz czegoś sensownego o ile boty Ci pozwolą. Jedyna opcja to wstrzelić się w jakiś event i pilnować eventu z blaskami.

No to widzę że kiepsko teraz na tym PLu, kiedyś to dropiłeś całą nockę na metkach i miałeś ten hajs. Troszkę mnie twoja wypowiedź zniechęciła do gry :P Chciałem pograć w taki stary sposób

Opublikowano
13 minut temu, Baggios napisał:

No to widzę że kiepsko teraz na tym PLu, kiedyś to dropiłeś całą nockę na metkach i miałeś ten hajs. Troszkę mnie twoja wypowiedź zniechęciła do gry :P Chciałem pograć w taki stary sposób

to juz lepiej isc na priva ;d

Opublikowano
29 minut temu, Baggios napisał:

No to nie pograsz niestety :C

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

teraz na plu nie wybijesz się tak szybko :) Jak się zniechęciłeś grą to zapraszam na privy np taki Esgaroth niedługo startuje jest na nim masa nowości , a z resztą zobacz prezentacje lub wbij na bete za 3-4dni będzie otwarta.

życie życie jest nowelą 

Opublikowano

pobaw się lepiej na renomowanym prywatnym lub czekaj na nowy serwer oficjalny 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...