Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gambler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
18 godzin temu, OptiMUmPvP napisał:

Działa :) serwer przyjemny do zabawy, fakt - prawie wszystkie haxy działające, mam nadzieję że admin się tym zajmie 

Nie zajmie ^^

Opublikowano

ten serwer ma wszystkie mozliwe bugi, ktore przypisuje sie nie adminom tylko graczom, brak GGuarda, wiekszosc dropu jest bledem, serwer w trakcie testow....

dodam jeszcze ze administracja to tatalne matoły i nie potrafia nic na nim zrobic, ani przestawic dropu, ani ustawic tych ograniczen co do resa o ktore tak bardzo sie spinali w publikacji. crestow nie ma, moss pluje talismany jak glupi, moznaby wymieniac tak bez konca, moznabylo nabijac PK i warpowac sie bez ograniczen, smiech, jeszcze potrafia zwalic wine na graczy BO NIE MA IDEALNYCGH SERWEROW, BLEDY SIE ZAWSZE ZNAJDA xD no prosze was, beta testy tutaj widze a nie serwer do uzytku publicznego, a malo tego za tydzien chca za to pobierac KASE xD takich ludzi powinni zamykac, bo to afera jak AMBER GOLD!!!

Opublikowano

gówno jakich wiele, szkoda marnować czas, lepiej grać u ruskich... za 3dni bedzie low soulmu!>>>>>POLCEAMY<<<<<

Opublikowano

Polecasz SoulMu????????????? Gdzie za PLNY,mozna kupic wszystko,to jest dopiero gowno jakich malo... Serwer ktory w ogole sie nie rozwija,co jakis czas tylko wypuszcza kolejna rdycje aby napchac kieszen,tu administracja jest codziennie,siedza naprawiaja...I wiadomo ze rozgrywka na lata... Idz razem z tym SoulMu spakuj sie do wora i zawijaj... Widze ze hejterom zal dupe sciska strasznie :D  Zapraszam i polecam serwer w 100%

Opublikowano
2 godziny temu, Mag44 napisał:

Polecasz SoulMu????????????? Gdzie za PLNY,mozna kupic wszystko,to jest dopiero gowno jakich malo... Serwer ktory w ogole sie nie rozwija,co jakis czas tylko wypuszcza kolejna rdycje aby napchac kieszen,tu administracja jest codziennie,siedza naprawiaja...I wiadomo ze rozgrywka na lata... Idz razem z tym SoulMu spakuj sie do wora i zawijaj... Widze ze hejterom zal dupe sciska strasznie :D  Zapraszam i polecam serwer w 100%

Jemu chodziło o zagraniczny serwer Soul Mu Low, a nie Polską Komunę.

Opublikowano

Rozumiem, że jest wolność wypowiedzi i każdy może wyrazić swoje zdanie, ale po co zaraz spamować i na siłę oczerniać serwer? Mam wrażenie, że co niektórzy chcą przeciwstawić graczy, ale co tym chcecie osiągnąć? Jeżeli się nie podoba, to po prostu opuść ten temat i poszukaj innego serwera, który spełni Twoje oczekiwania. 

PS. Tak dla jasności nie jestem graczem UndergroundMU, gram na innym. 
PS2. Więcej dystansu, a będzie mniej nerwów i rozczarowań. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
12 minut temu, Kika3111 napisał:

Tak dla jasności nie jestem graczem UndergroundMU, gram na innym. 

Ja w sumie to nie gram aktualnie nigdzie, aleee

12 minut temu, Kika3111 napisał:

Mam wrażenie, że co niektórzy chcą przeciwstawić graczy, ale co tym chcecie osiągnąć?

To jest forum, a w temacie wyrażamy opinie. To bardzo pomaga, np. jeżeli chcesz kupić telewizor to rozsądnym jest poczytać testy i opinie użytkowników, a nie kupować w ciemno - to samo jest z serwerami. Po co mam ściągać i denerwować się, że to szajs jak mogę dowiedzieć się o tym z opinii ludzi, którzy już się zdążyli zniesmaczyć przede mną?

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Opublikowano

Witam

Nigdy nie rejestrowałem się na forach tylko przeglądałem publikację pobierałem Mu i sobie pykałem.

Widząc niektóre z komentarzy, musiałem założyc tutaj konto, bo wydaje mi się, że za ostro trochę jedziecie

Jestem nowym graczem tego serwera, jest polski, gwarantują, że nie padnie jak inne - no zobaczymy.

Grałem na wielu serwerach, kupywałem vipy, grała na nich masa ludzi nawet obcokrajowców, okazywało się, że serwer upadał po pół roku, bądź niecałym roku - założyciel dorobił się i olał wszsytko ciepłym moczem i bywało tak wiele razy, więc zniechęciłem się do polskich serwerów.

Publikację tego serwera widzialem wiele razy, lecz odstraszało mnie to, że w rankingu ludzie mieli po 300, 400, 500 rr, itp.

Regularnie przeglądając forum zauważyłem, że postanowili zrobić 2 edycję i zacząć od zera.

Lubię grać na polskich serwerach, oni są już długo w tym biznesie, myślę, że nie zrobią mnie w konia jak reszta serwerów.

Faktycznie nie ma AntyHaka, ale mnie to w ogóle nie nie rusza... po co tego używać, przecież ja chcę normalnie pograć.

Teraz gram, atmosfera jest super, admini reagują na sugestie graczy, poprawiają na bierząco jeśli coś jest nie tak - na razie wszystko idzie w dobrym kierunku.

Dziwię się niektórym, że piszecie takie komentarze, mnie sie podoba i setkom ludzi chyba też, bo w szczytowych godzinach graczy jest mnóstwo, średnio około 280 i wedłóg mnie tyle jest, słupy stoją w safe zone ale to afki które zostały zabite na spocie, AFK jest dozwolone i PVP również.

Ja mogę polecić śmiało serwerek, gdyby była taka tragedia nie grałoby tyle ludzi, handel również kwitnie, tyle ludzi pisze na post, że moment i wszystko się przewija.

Co mogę powiedzieć, hmm wejdź i się przekonaj, ja też czytałem komentarze i szczerze przyznam, że pomyślałem sobie "kurde chyba znowu trefny serwer", ale ja zwsze pobieram i wchodzę nabijam kilka lvl. Przyznam, że miło się zaskoczyłem - spodobało mi się. Obecnie mam 1rr  i mam chęć zakupić VIP.

Ja polecam, choć nie mówię, że serwerowi kilka poprawek bym zrobił. Wszystko idzie w dobrą stronę, dlatego gram.

Uff..., jak nie pisałem nic tak, teraz się rozpisałem... :)

Opublikowano

Tak tylko nowi gracze nie maja szans z Topką, ponieważ 46h trzeba czekać na reset to jedno.

Kolega powyżej napisał, że serwer jest cały czas dopracowywany. Dropajki leci gówno, pralka świruję, nie da się zrobic Intermediate Magic Stone. Jest jeszcze wiele innych bugów które mogą wyjść później, ale na to aż tylko patrzeć jak garstka ludzi zostanie ^^ 

Po mapach powinny chodzić Muun Rabbity, Parasolki, Prezenty, Golden Gobliny(Pentagram obok) z których leca Titan's Angery - tego nie ma, zamaist tego są śmieszne nie ustawione Evoomoony z których każdy kolejny level niesie za sobą kolejnymi tandetnymi nagrodami z boxów i tak do 120 lvla.

Brak ustawień czasów eventów. Inwazje goldów pojawiają się jak chcą.

Obecanki Cacanki i tak pewnie przez xx miesięcy tak będzie ^^

Nie polecam ze względu an to, że właśnie AntyHacka nie ma, są bugi na serwerze których nie powinno być - na innym Polskim serwerze z S13 Episode 2 tego nie ma, a tutaj jest...

Opublikowano
22 godziny temu, Pardas napisał:

Tak tylko nowi gracze nie maja szans z Topką, ponieważ 46h trzeba czekać na reset to jedno.

Kolega powyżej napisał, że serwer jest cały czas dopracowywany. Dropajki leci gówno, pralka świruję, nie da się zrobic Intermediate Magic Stone. Jest jeszcze wiele innych bugów które mogą wyjść później, ale na to aż tylko patrzeć jak garstka ludzi zostanie ^^ 

Po mapach powinny chodzić Muun Rabbity, Parasolki, Prezenty, Golden Gobliny(Pentagram obok) z których leca Titan's Angery - tego nie ma, zamaist tego są śmieszne nie ustawione Evoomoony z których każdy kolejny level niesie za sobą kolejnymi tandetnymi nagrodami z boxów i tak do 120 lvla.

Brak ustawień czasów eventów. Inwazje goldów pojawiają się jak chcą.

Obecanki Cacanki i tak pewnie przez xx miesięcy tak będzie ^^

Nie polecam ze względu an to, że właśnie AntyHacka nie ma, są bugi na serwerze których nie powinno być - na innym Polskim serwerze z S13 Episode 2 tego nie ma, a tutaj jest...

polac mu gosc napisal cala prawde o SUPER BETA TEEST SERWERZE UG... takiej parodii serwera to jeszcze nie bylo na swiecie... DRA MAT...

moge dodac od siebie ze administracja to chyba gimbusy, bo zeby kogos zastraszyc i zbanowac to potrafia to zrobic, ale poprawic podstawowe rzeczy juz nie bardzo... tak wiec, zycze szybkiego upadku UG!

Opublikowano

Mozecie zyczyc szybkiego upadku,hejtowac do woli,ludzie grajacy tutaj widza i zdaja sobie sprawe z tego co jest nie tak,ale rowniez wiedza ze jest to administracja dojrzala,ktora robi wszystko w kierunku aby na serwerze bylo lepiej..I musze Cie zmartwic,poprzednia edycja trwala 15 lat,Na poscie ciagle sie cos dzieje,atmodfera zajebista,ludzi przybywa..A to dopiero poczatek :) Tak wiec zapraszam serdecznie,i nie sluchac ludzi ktorym zal dupe sciska,jak widac MOCNO!!!!!!!!!!!   XD

Opublikowano
2 godziny temu, Mag44 napisał:

Mozecie zyczyc szybkiego upadku,hejtowac do woli,ludzie grajacy tutaj widza i zdaja sobie sprawe z tego co jest nie tak,ale rowniez wiedza ze jest to administracja dojrzala,ktora robi wszystko w kierunku aby na serwerze bylo lepiej..I musze Cie zmartwic,poprzednia edycja trwala 15 lat,Na poscie ciagle sie cos dzieje,atmodfera zajebista,ludzi przybywa..A to dopiero poczatek :) Tak wiec zapraszam serdecznie,i nie sluchac ludzi ktorym zal dupe sciska,jak widac MOCNO!!!!!!!!!!!   XD

I co z tego, że serw stał 15 lat. Pewnie 10 online nie więcej.

Napisałem szczerze co na serwerze występuję. 

Obecnie wychodzą serwery ze zakończonymi testami z drobnymi poprawkami w trakcie, ale to tylko drobnymi i ludzie grają bez restartów gry. Tutaj nic nie było ustawione od 27 września, mimo, że grają tutaj same Mongoły bo tak to nazwę którzy potrafią się jedynie odnieść po tym jak Stary gracz piszę do Nowego gracza "Ja mam wyższy staż od Ciebie w tą grę, więc się nie odzywaj" tymczasem nowy ma większe pojęcie od Starego gracza UG ^^. Wracając nic tu nie jest ustawione to dalej Alpha Testy,  żadna zabawa z nieustawionego serwera jeszcze w dodatku z tak gównianym ogranicznikiem resowym. Kto pomyślał, że trzeba będzie czekać na resa 46h, a później do tego Jewel of Guardian w ilości 30 sztuk... 

Opublikowano

Gra sie dobrze, tyle moge powiedziec. Wprowadzaja zmiany i poprawiaja rzeczy, o ktorych informuja gracze. Jest ponad 250 online i nie ma dramatu. Coraz lepiej dziala handel. Polecam :)

Opublikowano

Naprawde swietnie sie gra,a jak moj przedmowca wspomnial co chwile cos jest naprawiane,wiec do przodu... Wydaje mi sie,ze hejty padaja ze wzgledu na ogranicznik czasowy co do rr... Szczerze zapraszam ,handel kwitnie,ciaglo glosno na poscie,wiec nie jest tak,ze wszyscy afcza

Opublikowano

Z czasem sie wyrozni jakas topka,co z tego ze znajdzie sie garstka ludzi ktorzy nie maja nic innego do roboty,jak siedziec przed komputerem... Po jakims czasie ludzie by odeszli,bo ta tak zwana TOPKA zdominuje serwer,i nikomu nie bedzie sie chcialo walczyc o zamek.. A tak kazdy ma szanse i rywalizacja bedzie zaciekla

Opublikowano

Nie polecam...

Gra ma tyle problemów że masakra

forum jest tak bez sensu że nawet nie opłaca się nic tutaj pisać bo administracja wyśmieje ciebie .

Zablokuje ci dostęp do gry i forum

Opublikowano

Nikt nikogo nie wyśmieje i nie ma nawet takiego zamiaru.  Nie wiem skąd takie wnioski. Może nie odnalazłeś się na forum. Masz problem piszesz w dziele problemy , pomysł piszesz w dziale pomysły, itp.

SB również służy. 

Oczywiście, że administracja Cię zablokuje jeśli będziesz obrażał innych i pisał cały czas wulgaryzmami, kultura wypowiedzi to podstawa i nawet gracze nie chcą takiego czegoś oglądać . 

Problemy są,  ale są też rozwiązywane. Idziemy z graczami na kompromis,  np. W ten weekend był weekend serwer. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...