Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zx

fercyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ściągnąłem grę w partach z  IGGgames i rozpakowałem 1 part, dalej powinno być to co napisali w instrukcji, tymczasem ja nie mam ani setup ani exe i nie mam jak tego zainstalować ani otworzyć. zostaje 3 opcja, pliki typu iso. niestety tego tam też nie ma, wszędzie jest tylko dll i nic więcej. próbowałem odpalić grę z folderu bin i nic  i nie mogę też otworzyć  tych plików które mają w sobie instrukcję. szukałem tego na internecie ale wszędzie jest tylko opisane te 2 pierwsze przyklady więc nie mam rozwiązania na yt. jeśli wiece jak to zainstalować czy cokolwiek zrobić by ta gra chodziła to pomóżcie proszę. dodam że nie znam się na tych sprawach więc będziecie mnie musieli poinstruować. z góry dzięki.

Opublikowano

Przykro mi, ale piratom na forum nie pomagamy. Jeśli zechcesz zakupić oryginalną wersję gry i będziesz miał z nią jakikolwiek problem - zapraszamy. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...