Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pangea vs Samia gdzie lepiej zacząć?

Forges

PANGEA OR SAMIA  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. PANGEA OR SAMIA

• Pangea (UZASADNIJ)
      7
    • Samia (UZASADNIJ)
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak, gdzie lepiej zacząć gre? Stwierdziłem, że społeczność MPC pomoże mi z wyborem.

Nie będę wymieniał co ma być, a co nie na serwerze bo są do siebie podobne, chodzi mi bardziej o opinie osób które mogą w jakiś sposób je porównać.

Opublikowano

Miałem epizod na Pangea, fajnie to wygląda dla osób, które lubią ten typ serwera:10_wink:Najlepiej spróbuj tu i tu. Serwery te już mają swój staż więc nie musisz się spieszyć.

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Uwazam ze Samia ma po prostu za duzo w sobie oraz jest taka. No nie lubie tego typu :x ;)) natomiast panega mimo ze jest podobna, wydaje mi sie bardziej klarowna? :D

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 25.01.2019 o 19:15, Karoolajn napisał:

Uwazam ze Samia ma po prostu za duzo w sobie oraz jest taka. No nie lubie tego typu :x ;)) natomiast panega mimo ze jest podobna, wydaje mi sie bardziej klarowna? :D

Pozdrawiam

Mówisz, że samia ma za dużo? Wbijesz na Pangee i zobaczysz jeszcze więcej według mnie.

Zalezy jaki typ serwera lubisz, ale ja np na jakiejś Pangei odnaleźć się nigdy nie mogłem. 

Update to 251, 252, 253 lvl i niebawem 254 - a co lvl, to pierdyliard nowych rzeczy, trochę chore.

Wolę samijkę, czemu? Bo jest dużo lepiej zrobiona i tyle.

Znajdź Nas na FaceBook'u! :9_innocent:

lLjKzYz.png

Opublikowano
1 minutę temu, Molirol napisał:

surek tylko sponsoruje pangae

lanerisy, moriesy, inne gowna tez tylko "sponsorowal", a jednak byly jego ;)

Nie tylko sponsoruje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...