Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem na zlecenie/stałe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

P9y0iKO.png

Zostanę technikiem twojego serwera minecraft, nie zależnie od wersji od najstarszej - do najnowszej

Jeśli potrzebujesz pomocy przy stworzeniu całego serwera, czy też pojedynczych rzeczy to zapraszam do kontaktu.
Mam duże doświadczenie zw. z serwerami oraz ich tworzeniem.

Atrakcyjne niskie ceny, płatność: PSC, PayPal, Przelew.

Kontakt PW, gdzie zainteresowanym podaje lepszy kontakt i odpowiadam na wszelkie pytania.

.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Zostanę technikiem na zlecenie/stałe
Opublikowano
Dnia 1.02.2019 o 16:52, Matyy napisał:

Po kilku prywatnych wiadomosciach stwierdzam, ze to dziecko, ktoremu wydaje sie tylko, ze umie programowac. Brak prac do pokazania, 0 rozmowy wylacznie prywatne wiadomosci.

Stwierdzić sobie możesz jedynie to że jesteś żałosny.

Pisałem tobie że nie mogę dzisiaj (czasami trzeba zrobić coś innego, nie każdy ma całe dni czasu codziennie)rozmawiać, po czym po kilku wiadomościach nazwałeś mnie dzieckiem (podobnie jak teraz) więc nie mam o czym z tobą rozmawiać.

+ gratsy za wycięcie postów tylko tego co ja pisałem! :) ŻĄŁOSNE pokaż wszystkie "DZIECKO"

ale nie ma to jak "dziecko" się obrazi, zablokuje i płacze pokazując jedynie to co obciąża kogoś hahah :D

Wspomnę jedynie jeszcze to że nie udostępniam paczek (autorskich robionych specjalnie dla kogoś) z serwerów ani żadnych plików.

Napisałem ci również żebyś napisał co byś chciał to bym ew. napisał i pokazał. OLAŁEŚ TO, a teraz płaczesz pisząc głupoty.

PO PROSTU ŻAŁOSNE I PO NIŻEJ KRYTYKI. W realnym świecie widze że też nie jesteś na bierząco z sprawami, lepiej poczytaj.

Temat aktualny dziękuje za odświeżenie :)

.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grafika, grafiką.
Jak nie było dawniej żadnej to też było źle. Teraz jest jaka jest też jest źle :)

Jeśli mnie nie polecasz ze względu grafiki - trudno, po prostu widać że nie miałeś gdzie już pisać i co :/
Nie oferuje grafiki tylko usługi techniczne.

Mam duże doświadczenie i w ostatnich czasy dużo pozytywnych komentarzy (nie tak jak tutaj od 1 czy 2 ludzi, którzy nie mieli co robić) potwierdzających mój profesjonalizm i doświadczenie (inne fora).

Zapraszam zainteresowanych do współpracy. :)

.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...