Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ForceMU/ x5000/ s6/ start dziś 17:00

Gość KlLLER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MODERATOR NAPISZ TAK SZCZERZE. CO JEST Z TOBĄ NIE TAK? CZEGO TY NIE ROZUMIESZ? DLACZEGO KASUJESZ MOJE POSTY. WYTYKASZ MI, ŻE MAX 1 POST NA FORUM. TO DLACZEGO NIE USUNIESZ INNYM POSTÓW? TUTAJ ADMINI INNYCH SERWERÓW MAJĄ PO 5-7 POSTÓW. DOBRZE WIESZ KTO, BO MASZ DOSTĘP DO ICH IPHWD. WIĘC NIE WMAWIAJ MI, ŻE USUWASZ MI MÓJ POST, BO MAM JESZCZE STARY POST. (TO SOBIE GO USUŃ ZGODNIE Z REGULAMINEM. A NIE ŻE TY RZĄDZISZ  SIĘ TU WEDŁUG WŁASNYCH ZASAD!!!) heh i jakie uzasadnienie... że ty mi usuwasz  mój nowy post bo już miałem napisany starszy post. LOL LMAO.... 

A CO DO OPISU SERWERA JAKI CHCĘ OPUBLIKOWAĆ TO SOBIE ZOBACZ ŻE ADMIN TEGO SERWERA NIE OPISAŁ GO. WIĘC TYLE INFO CO MOGŁEM ZNALEŹĆ TO NAPISAŁEM. 

JAK TAK DALEJ PÓJDZIE TO ZAŁOŻĘ WŁASNE FORUM I NIE BĘDZIE TAKICH CYRKÓW JAK TY!!!

MUSISZ MIEĆ SPORE KOMPLEKSY. 

Opublikowano

Cierpliwość się skończyła - każdy użytkownik ma maksymalnie jeden temat w tym dziale, bo staram się tego pilnować, a jedynie Ty masz ogromny problem z regulaminem. Wykorzystaj te parę dni odpoczynku od tworzenia zawartości na lekturę regulaminu oraz zapoznanie się z zasadami obowiązującymi na forum.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...