Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team do tworzenia mt2?

McQstosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was drodzy użytkownicy forum.

Wpadłem na pomysł pobawienia się plikami mt2, lecz samemu nie jest to zabawą :)

Więc postanowiłem napisać do was z zapytaniem: Czy jest tu kilka osób chętnych do stworzenia serwera marzeń?

Wiem brzmi absurdalnie lecz chciałbym spróbować razem z kilkoma osobami pobawić się plikami!

Odświeżyć mapy i grafikę, oraz rozgrywkę aby grało się przyjemnie jak i wizualnie oraz aby rozgrywka była satysfakcjonująca!

Miałabybyć to forma rozrywki w większej mierze, lecz o dalszych planach porozmawiam z osobami chętnymi, dodam iż plany będą zależały od tego w jaki sposób podejdziemy do tworzenia oraz jakie będzie tempo pracy. Poszukuje  osób które choć trochę widziały pliki mt2 i potrafią coś z nimi zrobić, nie poszukuje osób idealnych mogą być też amatorzy, gdyż dodam że sam nie jestem idealny, lecz potrafię pisać questy przerabiać pliki oraz zachaczyłem trochę o grafikę z czym nie powinienem mieć większych problemów.

Szukam osób komunikatywnych osób z którymi da się porozmawiać osób wiedzących co chcą z swoją osobą zrobić, oczywiście obowiązkowo widziana ambicja! Zapraszam do komentowania, pisania pw oraz do debaty na ten temat co o tym myślicie ;)  Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...