Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra wydłuża wykonywane akcje

Joskin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, otóż od kilku dni a dokładnie trzech, postać mi sama chodzi tzn.: jak przytrzymam np: klawisz "w" i pójdę normalnie do przodu przez jakieś 5 sek.  to jak puszcze to dalej postać sama chodzi, tak jest z każdym przyciskiem i z myszką, czyli jak strzelam spraya 10 ammo i puszczę spraya to dalej mi strzela samo. ;d

Na pewno to nie jest przez internet. Robiłem też reinstal cs go dalej tak samo.

Prosiłbym o szybką odpowiedź. Z góry dziękuje.

Opublikowano

Nie dzieje się takie coś w innych grach. Mój brat gra w Aiona, Lola. I normalnie mu działa. Na pewno nie wina klawiatury nigdy nie była zalana.

Pisałem przecież, że jest tak z myszką też, więc bezsensowny post u góry ;d

Opublikowano

Masz jakieś komendy startowe typu -high albo -threads? Jeśli tak to je wywal i sprawdź czy działa. Ustaw też Steam Input na wymuszone wył w właściwościach csgo. Jak masz jakiegoś pada podpiętego to warto też dodać do komend startowych -nojoy.

Opublikowano

mam podobny problem. najgorsze jest to że nie dzieje mi sie tak cały czas tylko są momenty, mecze gdzie po prostu nie da sie grac.

dusze "w" puszczam i on jeszcze idzie przez 2-3 sek. tak jakby lag ale laga nie ma bo lacze swiatlowod i ping na poziomie 20-30. łącze naprawde dobre.

Czy możliwe że cos jest nie tak z płytą główna - wejscia USB (zasilanie) albo z samym zasilaczem?

wymieniłem nawet klawe i problem niby rzadziej sie pojawia ale cały czas jest widoczny.

Są gry gdzie nie ma tego problemu i gra sie przyjemnie ale jak tylko pojawia sie to tzw "opóźnienie" nie da sie grac :(

jakies rady? robilem reinstall cs oraz configa. niby troche pomogło bo rzadziej mi się to dzieje ale jednak cały czas dzieje ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 21.01.2019 o 15:37, Anhin napisał:

Masz jakieś komendy startowe typu -high albo -threads? Jeśli tak to je wywal i sprawdź czy działa. Ustaw też Steam Input na wymuszone wył w właściwościach csgo. Jak masz jakiegoś pada podpiętego to warto też dodać do komend startowych -nojoy.

Nie mam żadnych komend startowych. Pada nie mam podpiętego.

Dalej nie działa...

Opublikowano

Naprawde dziwne. Pierwszy raz sie spotykam z czyms takim. Mialem kiedys podobny problem w fortnite ale to byla wina gry. Postac sama strzelala i nie chciala przestac. Skoro w innych grach masz ok to moze to wina gry. Sprobuj zrobic reinstall systemu, moze to pomoze.

Opublikowano

W innych grach jest to samo? Polecam zaktualizować sterowniki kontrolera USB - sterowniki powinieneś znaleźć na stronie producenta płyty głównej, ewentualnie podaj jaką płytę główną masz to Ci znajdę sterowniki. Polecam też odinstalować klawiaturę i mysz z menedżera urządzeń, po czym podpiąć je na nowo - wtedy przy podłączeniu system na nowo zainstaluje odpowiedni sterownik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...