Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać w PvP Surą BM?

CoY12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na serwerze easy gdzie pvp jest dosyc dlugie i mam pare pytan odnosnie Sury BM. Co do moich eq to mam wszystkie klasy i 8% trucie w broni i helmie, wszedzie 10% do pz i reg hp itp. Glownie chodzi mi o taktyke czyli kolejnosc skilli i oczywiscie mile widziana jest kazda porada. Dodam ze Duchowy cios ma 6220- 6245 dmg a mroczne uderzenie 5782-5845 dmg czyli chyba bardziej celowac w duchowy cios. Po prosze taktyki na kazda klase i najwiekszy problem mam z WPkiem i BMem, da rade jakos uniknac tego rozpro? Jeden wp robi tak ze najpierw hituje mnie przez chwile i potem rzuca rozpro i przez to mi o wiele czesciej wchodzi niz jakby normalnie zaczal rozpro albo mi sie wydaje. A co do BM to chodzi mi glownie o taktyke zeby majac to samo eq byc po prostu lepszym, szybszym.  Jeszcze dodam ze na tym serwerze duzo sie hituje spory dmg np bije z hita 15k a z mrocznego uderzenia bez kryta 23

• Aive zmienił(a) tytuł na Jak grać w PvP Surą BM?
Opublikowano

Musisz dużo pvp się bawić ciężko tu doradzić to tak, a to tak, masz przewagę bo praktycznie wszystkie skille są dystansowe. Na BM'ie jak masz naprawdę napizgane eq to fajną opcją jest bieganie w kółko przy pvp np. z bodziakami z samym duszkiem bez używania innych skilli, bo jeżeli ich używasz animacja zatrzyma twoją postać i będziesz do ustrzelenia.

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...