Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jakie gry aktualnie gracie?

Issia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej forumowicze!

W jakie gry aktualnie gracie? Według Was królują raczej bardziej znane gry jak sf, czy odnaleźliście może jakieś mniej znane perełki, które są godne uwagi?

Opublikowano

Jakoś ostatnimi czasy nie mogłem znaleźć nic nowego to odszedłem trochę od gier typu sf ale po statusie @el capo zacząłem grę w footballteam.pl i na razie nawet mi się chcę trochę poklikać w trakcie przeglądania internetu.

Opublikowano
1 minutę temu, Issia napisał:

To takie Hero Zero 18+, prawda? :27_sunglasses:

Jeszcze jak 

• 2 miesiące temu...
Budowniczy
Opublikowano

forge of empires :P

"Jeżeli czegoś nie ma w Google znaczy że nie istnieje"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja pod te święta w ramach odpoczynku od fify cisnę piłkarzyki
zapraszam pod reflinkiem dostajesz więcej pkt energii na start niż przez normalną rejestracje a to się mocno przydaje :)

xyz

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

Cóż ja grywam czasami w stare i dobre Margonem, Shakes & Fidget ale też bardzo dużo grywałem i obecnie grywam w Drakensang Online - przy okazji serdecznie polecam, bardzo dobra gra jak na grę przeglądarkową.

Opublikowano
13 minut temu, xShezo napisał:

Cóż ja grywam czasami w stare i dobre Margonem, Shakes & Fidget ale też bardzo dużo grywałem i obecnie grywam w Drakensang Online - przy okazji serdecznie polecam, bardzo dobra gra jak na grę przeglądarkową.

Drakensang Online nie jest już grą przeglądarkową. :P

Opublikowano
7 minut temu, eeXt46 napisał:

Drakensang Online nie jest już grą przeglądarkową. :P

Aaa to mój bład bo ja od zawsze i tak na pobranym kliencie grałem, ale jak tak piszesz to pewnie prawda. Szkoda lekko bo to najlepsza gra Via WWW była.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 9.04.2019 o 21:22, Mef napisał:

forge of empires :P

Również pykam w Forge of Empires od czasu do czasu, ale raczej w formie zbierania surowców i wznawiania produkcji raz na kilka dni, odbierając po drodze jakieś diamenty za nagrody i czasami korzystając z dóbr eventów.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...