Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Za miesiąc (10.02.2019) planuję kupić w końcu jakiś porządny monitor. Dlatego przychodzę do Was forumowicze, macie jakieś godne monitory

144Hz (nic poniżej), z czasem reakcji 1ms, bez dużego opóźnienia elektroniki?

Do czego planuję używać monitora? Głównie gry FPS, nie pomijając strategii ofc... :) 

Myślę nad: ASUS VG278Q

Albo: BenQ Zowie XL2430-B

• Aive zmienił(a) tytuł na Zakup monitora
Opublikowano

Za 989zl kupisz lenovo y25f 24 cale, odświeżanie 144Hz i czas reakcji 1 ms.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

Lenovo fajna cena ale to TN :( AOC C24G1 https://www.x-kom.pl/p/435742-monitor-led-24-269-aoc-c24g1-curved-czarny.html tylko niedostępny chwile pojawia się dostępny potem znika ale nie ma co :p cena świetna za monitor z ekran VA i 144hz + 1 ms czas reakcji :) 

Z ekranem TN w fajniej cenie Acer KG241PBMIDPX https://www.x-kom.pl/p/460193-monitor-led-24-269-acer-kg241pbmidpx-czarny.html z 144hz i AMD FreeSync i czas reakcji 1ms

Polecane słuchawki!
Superlux HD681
Superlux HD669 - Mam polecam!
HyperX Cloud I i Alpha i Stringer

Opublikowano

Cześć, dzięki za propozycję, rozważę każde! Nadal poszukuje jak coś dla tych nowych ;)

Cena to 1500 PLN jak coś

Opublikowano

278qe

Posiadam i wszystko pieknie tylko jest drobny problemik , ktory mnie akurat przeszkadza. A mianowicie nie zbyt widoczni sa przeciwnicy w dajmy na to Bf1 ukryci w przyciemnionych miejscach. Czyli brak rozjasniania. Byc moze to tylko moje odczucie lub kwestia ustawien , bo korzystam z domyslnych Gaming na ustawieniu 80% jasnosci.

Wiec polecam przemyslec jego zakup jeszcze raz :) 

- Sam obecnie szukam jakiegos , ktory bedzie w stanie rozjasniac ciemne zakamarki. 144hz/244hz.

Opublikowano

Sprawdź sobie model od Samsunga - LC24FG73FQUXEN (cena poniżej 1100 zł), 144 Hz i 1 ms przy matrycy zakrzywionej matrycy VA o bardzo dobrych kolorach. Chyba najlepsza jakość obrazu na tym poziomie cenowym ze 144 Hz. Na pewno na plus też bardzo szeroki zakres regulacji, choć do specyficznej nóżki trzeba przywyknąć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...