Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem/Przetłumaczę plugin/y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwerami zajmuję się od 1,5 roku. Potrafię skonfigurować serwer od zera, pisać skrypty, również uczę się pisać pluginy. Stworzę serwer wg. pomysłu zleceniodawcy, pomogę w doborze pluginów, stworzę paczkę pluginów lub napisze jakiś skrypt. Możliwość dłuższej współpracy lub pojedynczego zlecenia. Wynagrodzenie ustalam razem z zleceniodawcą. Discord: Xeonzis#9494 lub prywatna wiadomość.

Oferuję również spolszczanie pluginów typu factions, mcmmo, jobs, etc. Wynagrodzenia liczone w zależności od ilości linijek do przetłumaczenia.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Stworzę serwer wg. Twojego pomysłu
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Em...

Dobra 

@topic

Ja polecam tryby takie jak:

1. Survival + gildie
  2. ClassicMC + Gildie
  3. PVP
  4. ChestPVP
  5. Creative
  6. MegaDrop
  7. EasyHC
  8. Hide And Seek
  9. SkyBlock
  10. Survival
  11. ClassicMC 
  12. Chinczyk - Taki z NSSV
  13. RealLife
  14. The Bridge
  15. 1VS1
  16. CS:GO

Jak chcesz skorzystać to możesz wszystkie pomysły  Skorzystać :)

Opublikowano
10 minut temu, ChceBycNoobem100 napisał:

Ja polecam tryby takie jak:

1. Survival + gildie
  2. MegaDrop
  3. EasyHC

Trochę zatrzymałeś się w czasie skro polecasz takie tryby. 

8aVvxa2.png

Opublikowano

Przypominam, że ten temat jest o świadczeniu usług technicznych, ja nie tworzę serwera. Proszę przeczytać ten temat jeszcze raz i nie robić mi zbędnego spamu.

Dziękuję.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuje kogos kto by mogl skonfigurowac i dodac potrzebne rzeczy na serwer rpg, mam juz paczke :)

Dodaj na dc: Partecee#9994

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 13.02.2019 o 16:10, Fisherman000 napisał:

Przypominam, że ten temat jest o świadczeniu usług technicznych, ja nie tworzę serwera. Proszę przeczytać ten temat jeszcze raz i nie robić mi zbędnego spamu.

Dziękuję.

Co ty nie powiesz.

Dnia 13.01.2019 o 12:56, Fisherman000 napisał:

Stworzę serwer wg. pomysłu zleceniodawcy, pomogę w doborze pluginów, stworzę paczkę pluginów lub napisze jakiś skrypt. 

A.

Oferuję również spolszczanie pluginów typu essentials

Z tego co pamiętam w essentialsie wystarczy zamienić jadną linijkę by było po polsku.

Kolego, nic do cb nie mam, ale zrozum, że takie rzeczy które wymieniłeś zrobią inne osoby za darmo, oprócz pisania pluginów. Ty oczekujesz jeszcze zapłaty.

Opublikowano

Zbędny post, ale nie wnikam.

Essentials podałem dla przykładu, chyba większość osób wie, że tak się go spolszcza ?

Resztę rzeczy zacytowałeś bez potrzeby, nie wiem co z nimi jest nie tak ?

Stworzyłem już sporo paczek dla ludzi więc raczej zainteresowania "płatno-darmowymi" usługami nie brakuje ?

Opublikowano

Oferuję również spolszczanie pluginów typu essentials

Przecież to jest jedna linijka do zmienienia w configu, a Ty chcesz za to wynagrodzenie ?‍♂️

8aVvxa2.png

Opublikowano

@Fisherman000 może jakieś portfolio? Chyba że mamy zakupić kota w worku, pokaż jakiś projekt który jest stworzony przez ciebie. 

Bo po twoim profilu, wnioskuje że tak na prawde jedyne co robisz to piszesz skrypty jak i pewnie przerabiasz pluginy które nie należą do ciebie.

1.png

Opublikowano
50 minut temu, Kubix03 napisał:

Przecież to jest jedna linijka do zmienienia w configu, a Ty chcesz za to wynagrodzenie ?‍♂️

Post wyżej już o tym pisałem, twój post jest po prostu zbędny.

30 minut temu, Catha napisał:

@Fisherman000 może jakieś portfolio? Chyba że mamy zakupić kota w worku, pokaż jakiś projekt który jest stworzony przez ciebie. 

Bo po twoim profilu, wnioskuje że tak na prawde jedyne co robisz to piszesz skrypty jak i pewnie przerabiasz pluginy które nie należą do ciebie.

Jestem w trakcie nauki pisania pluginów więc jeśli o to chodzi to nie mam jakichś publicznych projektów ?

Opublikowano
Dnia 15.07.2019 o 12:14, Fisherman000 napisał:

Post wyżej już o tym pisałem, twój post jest po prostu zbędny.

Jestem w trakcie nauki pisania pluginów więc jeśli o to chodzi to nie mam jakichś publicznych projektów ?

to się najpierw naucz a potem zabieraj się za coś. 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...