Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję paru osób do ekipy

Szpiegus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kogo poszukuje?

• Współwłaściciela
  • Technika 
  • Ewentualnie mile widziany jakiś Sponsor (Napisz wiadomość prywatną co oferujesz oraz co oczekujesz w zamian)

Co Wymagam?

• Współwłaściciel
  1. Znajomość przynajmniej podstaw zarządzania.
  2. Płatność na utrzymanie serwera 50%/50% / oraz na wydatki początkowe domena oraz (może) jakiś bocik.
  3. "W razie W musisz umieć obudzić serwer z powrotem do życia".
  4. Bycie aktywnym chociaż 2h dziennie.
  5. Wiek najlepiej 18+
  6. Brak rangi funkcyjnej na innym serwerze teamspeak (Admin, Technik, Moderator itp.)

• Technik
  1. Znajomość permisji
  2. Wiek co najmniej 16+
  3. Brak rangi funkcyjnej na innym serwerze teamspeak (Admin, Technik, Moderator itp.)

Co Oferuje?

• Miłą atmosferę
  • Profesjonalne podejście 
  • Dodatkowo dla Współwłaściciela dostęp do kont hostingowych oraz dostęp do samej maszyny ( W przypadku zakupu vps pod bota)

Coś o mnie.

Ogólnie nigdy nie umiałem pisać nic o sobie bo tak naprawdę możesz nawalić kitu jak szalony, ale takie podstawowe informacje. No to tak :D 19lat (rocznikowo 20) Ciągle jestem uczniem (przez co mój budżet jest nieco ograniczony ) Dorabiam w weekendy, zajmowałem się już kilkoma serwerami zarówno do teamspeaka jak i do gier CS:GO/Unturned/Rust/Hurtworld. Jeżeli chodzi o znajomość z ts'em ogarniam zarówno permisje jak i konfiguracje botów/banerów itp. (Głownie bawiłem sie z mbot'em oraz xbot'em) Serwery jak i boty stawiałem zazwyczaj na vps/dedykach linux przez co w pewnym stopniu w razie potrzeby posiadam znajomość w w/w systemie.

Kontakt

Wiadomość prywatna:)

• Aive zmienił(a) tytuł na Poszukuję paru osób do ekipy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...