-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
producer
producer
Cześć, podczas tworzenia statystyk natrafiłem na pewien problem, jeszcze tylko przedstawię że moim finalnym celem ma być tabelka zawierająca 5 ostatnich użytkowników, a sama tabelka jest z google chart oto jej skrypt
fajnie tylko że zamiast użytkowników mike,jim,alice,bob chce dopisać swoich, pomyślałem że to nic trudnego więc zrobiłem zapytanie do bazy danych, wykonałem i pobrałem dla łatwiejszej nauki tylko jednego ostatniego użytkownika oto kod:
w miejsce gdzie byli wpisani alice bob i tp, wstawiłem
więc wygląda tak
wszystko zadziałało, tylko teraz pytanie jak osiągnąć to dla 5 użytkowników?, gdyż musiałbym aby skrypt php każdego użytkownika przypisywał do innej zmiennej $id1, $id2 więc musiałbym wykonywać aż 5 zapytań do bazy danych, potem tylko w js dopisać jak jak wyżej. Zapewne jest jakaś opcja która pobiera od razu 5 użytkowników, rozdziela to na kilka zmiennych i po kłopocie tylko niestety nie wiem jak to wykonać byłbym bardzo wdzięczny za pomoc
Baza danych to jedna tabela user która zawiera id,email,password,datereigster,ip
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.