Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czynnik zaufania prime

minecraftSK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam cs:go chyba od 2015 roku spędziłem w nim prawie 3000 godzin konto prime mam od powstania tego systemu obecna ranga dmg kilka miesięcy temu suprim co mecz staram się dawać info nie trollować i grać z głową i skilowo ale i tak ten zjebany czynnik zaufania daje mi do teamu ruskich, dzieci, ludzi bez skilla a w przeciwnej drużynie ludzi co ledwo kupili cs i grają lepiej niż ludzie z pro sceny
i właśnie rzecz w tym czy da się jakoś zrobić w tej zjebanej grze żeby czynnik zaufania szukał mi ludzi o podobnej liczbie godzin i randze bo to co teraz się dzieje to jest totalna patologia

Opublikowano

I właśnie przez to przestałem grać w tę grę. Ponad 1k godzin i dostaje co grę małpy które nie wiedzą co i jak. Więc lepiej mi jest jak skończyłem tą z grą, bo ona już się skończyła.

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Opublikowano

Niestety, czynnik zaufania  działa w ten sposób, że choćbyś grał dobrze czysto i trafił na niespełna rozumu ludzi, którzy Cię zreportują bez powodu to będzie i tak zaniżony. To samo tyczy się gry na serwerach społeczności, gdzie ludzie zamiast reportować do admina serwera dają report poprzez steama co jest idiotyczne. W ten sposób traci się czynnik zaufania. Wiadomo, że jeszcze przez takie rzeczy jak friendly fire czy wychodzenie z gry. Głównie reporty i FF jest przyczyną zaniżonego. Gram sporo ale i tak ciągle mam zaniżony przez unskillów którzy myślą, że cheatuje.

Opublikowano

Trust Factor zbiera informacje nie tylko z csgo ale z całego konta steam. Nie jest to nieomylny system, ale nie oczekujcie, że mając 1 grę na koncie będziecie tak samo zaufani jak osoby posiadające tych gier 100. Sam głupi prime, jedna gra na koncie i wasze odznaki za wbijanie lvl'a są niczym w porównaniu do osoby, która posiada konto steam od 10 lat, ma ponad 100 gier, grała wcześniej w inne gry oparte o system VAC, posiada odznaki w csgo z operacji lub piny, a na dodatek posiada csgo choćby te 5 lat. Dla systemu jesteście po prostu troszeczkę bardziej zaufani, ale wrzuca was do osób, które najczęściej mają podobną ilość gier/odznak/czy lvl steam do waszego. Ja osobiście jak gram premade z kimś to bardzo często w całej 5 jest 1 lub 2 osoby, które mają niski Trust Factor i nie jest to informacja na pomarańczowo tylko na czerwono a to oznacza, że między moim Trust Factorem a ich jest przepaść. Trust Factor nie jest też systemem, który wyznacza w jakikolwiek sposób poziom skilla danej osoby, bo niby po czym ma to określić? Po ilości godzin w grze? Jest wiele osób mających 3k godzin a grających jak boty, są osoby mające 1k godzin i ogarniających strzelanie.

Opublikowano

Potwierdzam... 2 lata temu ez supreme, wróciłem jakoś z miesiąc, dwa temu i nie mogę wyjść z lema sami idioci w teamie a teraz spadłem do orzełka.. jak się team nie znajdzie to usuwam grę i już nie wracam bo dość ją zepsuli... jeszcze trochę i nie będzie ta gra miała nic wspólnego z csem. #pierdoloneaktualizacje 

Opublikowano

Ja gram 4 lata, mam prawie 2000h i gdy znajomi chcą ze mną zagrać wyświetla im się, że mam bardzo niski czynnik zaufania. Nigdy nie cheatowałem, ciągle dobiera mi rusków. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...