Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Możliwość grania na jednym kliencie na kilku serwach (?)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 2 wersje, 3s 2e i 4s , idk jaka, ale mniejsza z tym. I nie mam pojęcia, czy na jednym kliencie będę mógł grać na wielu serwerach. Pytam, ponieważ chcę znaleść jakiegoś, gdzie można dupować sobie itemki na wpe, taki for fun, na którym gra troszkę ludzi... Jeżeli nie, to mam prośbę, mógłby każdy z Was wysłać mi na PM ip serva na którym chodzą pakiety z WPE? Zrobiłbym liste w tym temacie i zmieniłbym jego nazwę. Zrobiłbym to dla Wszystkich graczy.

Zgóry dzięki za odp.

Pozdro,

Grelo.

Opublikowano

Zależy jakie masz pakiety jeśli te na fernira / dowolny item / wingi 3lvl to raczej one są zablokowane tak samo trade cancel . A wysyłać pakiety można na większość serwerów tylko trzeba mieć dobre pakiety

Opublikowano

@Up, już nie o to mi chodzi, nie chcę ściągać non stop klienta do każdego innego serwera pod taką samą wersję... Jest coś w stylu IP changer, czy jakieś inne wyjście by mieć możliwość grania na jednym kliencie na kilku serwach?

Opublikowano

Nie większość serwerów ma własny patch i istnieje wiele ver. na s3 ep2 możesz grać tylko na serwerach z tą wersją jeśli mają patch musisz go ściągnąć