Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

@dousuniecia

Multi-Live

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie powiem XD.

Stoimy na profesjonalnym hostingu TS3BAHU - No bardzo profesjonalny XD.

Więcej pogrubień i kolorowanego w prezentacji się nie da?

Co do samego serwera, oczywiście najlepiej skopiować takie rzeczy jak: Tabelę Kar ;) - Bo samemu się nie wysilicie żeby napisać.

Nawalone zbędnych kanałów, brzydkich oznaczeń, niepotrzebnych stref, mieszanina ikon oraz aż taka ilość administratorów przy takiej małej ilości osób? Troszkę przesada, oczywiście do tego wchodzi 16-ście muzycznych. :) 

Składnia zdań również na niskim poziomie.

Aktualnie z serwerem jestem bardziej na nie, po dopracowaniu może się to zmieni.

Opublikowano
45 minut temu, Yaesthy napisał:

No nie powiem XD.

Stoimy na profesjonalnym hostingu TS3BAHU - No bardzo profesjonalny XD.

Więcej pogrubień i kolorowanego w prezentacji się nie da?

Co do samego serwera, oczywiście najlepiej skopiować takie rzeczy jak: Tabelę Kar ;) - Bo samemu się nie wysilicie żeby napisać.

Nawalone zbędnych kanałów, brzydkich oznaczeń, niepotrzebnych stref, mieszanina ikon oraz aż taka ilość administratorów przy takiej małej ilości osób? Troszkę przesada, oczywiście do tego wchodzi 16-ście muzycznych. :) 

Składnia zdań również na niskim poziomie.

Aktualnie z serwerem jestem bardziej na nie, po dopracowaniu może się to zmieni.

Kto prosił o ocenę czy jesteś na tak czy na nie ? 

Ps. Pogrubienie nie przeszkadza i kolory chyba :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano
18 minut temu, Multi-Live napisał:

Kto prosił o ocenę czy jesteś na tak czy na nie ? 

Ps. Pogrubienie nie przeszkadza i kolory chyba :D

Generalnie wstawiając reklamę serwera musiałeś się liczyć, że ludzie będą oceniać....

Jak dla mnie serwer wygląda fajnie, fakt osobiście pozbyłbym się kilku kanałów i popracował nad ikonami by były w jednym stylu ale podsumowując jeden z lepszych serwerów jakie tutaj widziałem. :)

sygnatura.png

Opublikowano
7 minut temu, Wonoace napisał:

Generalnie wstawiając reklamę serwera musiałeś się liczyć, że ludzie będą oceniać....

Jak dla mnie serwer wygląda fajnie, fakt osobiście pozbyłbym się kilku kanałów i popracował nad ikonami by były w jednym stylu ale podsumowując jeden z lepszych serwerów jakie tutaj widziałem. :)

Dziękujemy, tak paczka ikonek będzie własna i pracujemy nad ikonkami w jednym stylu.

Bardziej się wkurzyłem gdyż ta osoba reklamuje serwerek też tutaj, który nie ma licencji i ma 32 sloty, a wypowiada się tak negatywnie tutaj.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...